Agenda

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Voortaan kun je bij PZ Lommel een afspraak maken om een aangifte of melding te doen die niet hoogdringend is en waarvoor de politie niet ter plaatse hoeft te komen.

Een afspraak maken loont: wie zich met afspraak aanbiedt op ons commissariaat, krijgt voorrang en moet niet wachten.

Voor dringende zaken, bel je het noodnummer 101 zodat wij een patrouille ter plaatse kunnen sturen. Bijvoorbeeld wanneer:

  • de feiten nog aan de gang zijn;
  • de daders nog ter plaatse zijn;
  • jij (of iemand in jouw omgeving) gekwetst bent en dringend verzorging nodig heeft;
  • jij (of iemand in jouw omgeving) in gevaar is.

Klik hier om ONLINE een afspraak maken.

ONLINE VERKEERSPARK BOEKEN

Sinds 2006 beschikt Lommel over een eigen verkeerspark in de Marie Curiestraat waar jonge fietsers kunnen leren hoe ze zich zelfstandig en veilig in het verkeer kunnen verplaatsen.

Het verkeerspark bestaat uit een weggedeelte waar men verschillende verkeerssituaties heeft nagebootst en een rijvaardigheidspiste waar de kinderen hun rijbewegingen, evenwicht en reactiesnelheid kunnen trainen.

Tijdens een sessie op het verkeerspark worden de kinderen meestal in groepen verdeeld en wordt er via een korte rondleiding uitgelegd hoe alles werkt. Nadien kunnen ze op het weggedeeldte rijden met fietsen en gocars. Ondertussen wordt alles nauwgezet in de gaten gehouden door onze agenten en kan er gecorrigeerd worden via de geluidsinstallatie die in het park verwerkt zit.

Basisscholen en jeugdverenigingen kunnen ONLINE het verkeerspark boeken.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 011 39 98 99.