Interventieploegen politiezones TARL, Dilbeek en Denderleeuw-Haaltert arresteren verdachten diefstal in handelszaak in Liedekerke

Op woensdag 28 augustus 2019 heeft een interventieploeg van de politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) gesteund door interventieploegen van de politiezone Dilbeek en de politiezone Denderleeuw-Haaltert omstreeks 3u15 ‘s nachts 2 verdachten van een diefstal in een handelszaak in de Stationsstraat in Liedekerke gearresteerd.

In de vooravond van 27 augustus 2019 tot het moment van de arrestatie werden er ook andere diefstallen in handelszaken en voertuig alsook woninginbraken vastgesteld in de directe omgeving. Op basis van aangetroffen bloed- en schoenzoolsporen opgenomen door laboranten van de federale gerechtelijke politie wordt verder onderzoek gevoerd naar de betrokkenheid van de gearresteerde personen bij deze andere feiten.

De betrokkenen worden in de loop van donderdag 29 augustus 2019 voorgeleid bij respectievelijk de jeugdrechter en de onderzoeksrechter.

De twee betrokkenen konden geen geldige identiteitsdocumenten voorleggen en werden ook ter beschikking gesteld van de dienst Vreemdelingenzaken.