Persbericht: 3 arrestaties van verdachten bij woninginbraak in Ternat

Op 7 februari 2019 heeft de politiezone TARL 3 personen gearresteerd die op heterdaad werden betrapt tijdens een woninginbraak op de Bodegemstraat in Ternat.

Omstreeks 22u30 alarmeerde de alerte overbuur via het 101-noodnummer de politiezone TARL nadat deze gezien had hoe 3 personen met een kap over het hoofd zich in de tuin van het slachtoffer begaven.

 

De ter plaatse gekomen interventieploeg van de politiezone TARL kon bij nazicht van de woning 3 personen intercepteren die zich hadden verscholen in het tuinhuis van de woning. De collega’s van politiezone Dilbeek, partners binnen de politieassociatie centrum (PACE) leverden bijstand tijdens deze tussenkomst.

Na de arrestatie werden de drie verdachten overgebracht naar het hoofdcommissariaat te Liedekerke. Eén van de verdachten viel onder de bevoegdheid van het Brusselse parket. Het parket Halle-Vilvoorde besliste dat twee andere verdachten na verhoor mochten beschikken met oog op terbeschikkingstelling van de dienst Vreemdelingenzaken. Zij zullen zich op een later tijdstip moeten verantwoorden voor deze feiten.