Persbericht: arrestatie verdachte van diefstal van een motorfiets en diefstal uit woning te Liedekerke

Op 2 februari 2019 heeft de politiezone TARL een persoon gearresteerd die verdacht wordt van diefstal van een motorfiets op de Houtmarktstraat te Liedekerke alsook van een woninginbraak op de G. Mertensstraat te Liedekerke.

Het slachtoffer van de diefstal van de motorfiets alarmeerde via het 101-noodnummer de politiezone TARL nadat diens buurvrouw had gesignaleerd dat een persoon aan zijn motorfiets sleutelde. Ook het werkmateriaal van de verdachte werd in beslag genomen na een huiszoeking met toestemming.

Bij een tweede oproep via het 101-noodnummer meldde een slachtoffer een woningbraak in de G. Mertensstraat te Liedekerke. Het slachtoffer herkende op de foto’s die werden gemaakt naar aanleiding van de motorfiets zijn gestolen werkmateriaal.

De verdachte werd gearresteerd en overgebracht naar het hoofdcommissariaat te Liedekerke voor verhoor. Het parket Halle-Vilvoorde besliste dat de betrokkene na verhoor mocht beschikken en zich op een later tijdstip zal dienen te verantwoorden voor deze feiten.