Persbericht: koperdieven actief in Affligem – november/december 2021

Sinds eind november werden drie aangiftes gedaan van koperdiefstallen in Affligem.

BIN

Van 23 op 24 november, op 4 december en van 6 op 7 december werden er koperen afvoerbuizen gestolen op de Brusselbaan, Molenberg en Horekenstraat in Affligem.

Hebt u camerabeelden ter beschikking waarop potentiële verdachten te zien zijn, aarzel niet contact op te nemen met de PZ TARL en foto’s over te maken op pz.tarl@police.belgium.eu.

Help ons met ons buurtonderzoek, doe aangifte van uw camera’s!

Hebt u bewakingscamera’s die (een stuk van) het openbaar domein filmen? Geef deze aan via het elektronisch loket: surf naar www.aangiftecamera.be. Dit is wettelijk verplicht. Meer info? Zie https://www.besafe.be/nl/nieuws/het-nieuwe-aangiftesysteem-voor-bewakingscameras-is-beschikbaar. Via een specifieke toepassing kunnen onze politiemedewerkers dan eenvoudig nagaan waar er camerabewaking door burgers voorzien is wat ons helpt tijdens het buurtonderzoek

BuurtInformatieNetwerken

Wil u aansluiten bij een van de BuurtInformatieNetwerken (BIN) actief in de regio’s Essene, Hekelgem en Teralfene? Kijk voor meer info op: BIN Affligem | Buurt Informatie Netwerk deelgemeenten Essene, Hekelgem & Teralfene (bin-affligem.be).

Verdachte personen of voertuigen?

Aarzel niet en bel onmiddellijk 101! Een patrouille doet zo snel mogelijk nazicht in de buurt.

Probeer (een gedeelte van) de nummerplaat van de voertuigen te noteren zodat we nazicht kunnen doen op onze ANPR-camera’s.