Persbericht: overbrenging naar gevangenis na drugsbezit en verboden wapendracht te Liedekerke 9 Juli 2019.

Op 9 juli 2019 heeft een interventieploeg van de politiezone TARL in de late namiddag een persoon gearresteerd aan het Warandepark te Liedekerke wegens verdachte gedragingen.

 

Bij de identificatie van de persoon meldde het Communicatie en Informatiecentrum (CIC) Vlaams-Brabant dat de betrokkene geseind stond met een bevel tot gevangenneming voor 6 maanden uitgaande van het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, wegens opzettelijke slagen of verwondingen.

Na de arrestatie trof de interventieploeg tijdens het fouilleren onder meer een vlindermes en een stroomstootwapen in de vorm van een zaklamp aan. De betrokkene was tevens in het bezit van cannabis, hasj en speed. De drugs en de verboden wapens werden in beslag genomen.

De betrokkene was tevens in het bezit van twee rijbewijzen en een identiteitskaart die geseind stonden als zijnde verloren en gestolen.

De betrokkene werd naar aanleiding van het bevel tot gevangenneming op 10 juli 2019 overgebracht naar de gevangenis van Sint-Gillis en is ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde voor de feiten gepleegd op het grondgebied van de gemeente Liedekerke.