Persbericht: patrouilles nemen gebruikershoeveelheden cannabis en meer dan 700 euro cash geld in beslag te Affligem en Liedekerke – 9-11 september 2022

Op 9, 10 en 11 september 2022 hebben patrouilles van de politiezone TARL om en bij de 15 gram cannabis en meer dan 700 euro in beslag genomen na controles van verdachte voertuigen.

Passat

Op 9 september omstreeks 22:30 uur werd 1 voertuig gecontroleerd nadat een cannabisgeur in de directe omgeving van het voertuig werd waargenomen op de bezoekersparking aan Liedekerkebos en het tweede voertuig omstreeks 23:00 uur op basis van het rijgedrag.

Op 10 september omstreeks 21:20 uur trok een voertuig dat zich aan hoge snelheid op de Pamelsestraat richting Roosdaal begaf de aandacht van een patrouille. Het voertuig en inzittenden werden gecontroleerd in de St.-Gabriëlstraat. Daarbij werd meer dan 700 euro in beslag genomen.

Op 11 september omstreeks 2u15 ’s nachts werd een verdacht voertuig op de Brusselbaan gecontroleerd.

Sluit u aan bij het BuurtInformatieNetwerk en wees op de hoogte van verdachte handelingen in uw buurt!

Merkt u zelf verdachte voertuigen of personen? Aarzel niet! Bel onmiddellijk 101. Onze patrouilles doen zo snel mogelijk nazicht ter plaatse.

In Affligem en Liedekerke kan u aansluiten bij een BuurtInformatieNetwerk waarbij u per SMS op de hoogte wordt gebracht van verdachte handelingen in uw buurt.

Voor meer info, zie: Buurt Informatie Netwerk (BIN) | Affligem of Buurt Informatie Netwerk (BIN) | Liedekerke.