Persbericht: politiezone TARL werft 10 politieagenten extra aan

De burgemeesters van Ternat (Michel Vanderhasselt), Affligem (Walter De Donder), Roosdaal (Wim Goossens) en Liedekerke (Steven Van Linthout) gaven groen licht om 600.000,-€ extra budget te voorzien voor de aanwerving van 10 politieagenten.

Combi

Dankzij de investeringen in rekrutering die de burgemeesters in 2022 reeds goedkeurden, starten in 2023 en 2024 al 10 politieagenten in de politiezone TARL.

Het politiecollege van de burgemeesters wil het operationeel kader van de politiezone nu verder uitbreiden met 10 extra politieagenten die vanaf 2025 zullen starten na hun politieopleiding te hebben gevolgd.

Met deze beslissing willen de burgemeesters de inwoners van de vier gemeenten een kwaliteitsvolle politiewerking aanbieden en de politiezone wapenen om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen.

Interesse in een job bij ons?

Houd zondag 10 december 2023 vrij in je agenda! Het PIVO organiseert samen met de dienst rekrutering en selectie de jaarlijkse infodag met alle info over de selectieproeven en opleiding.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via pz.tarl.steun@police.belgium.eu voor een ontmoeting met een van onze enthousiaste beroepenvoorlichters.

Labels