Persbericht: tweemaal inbeslagname gebruikershoeveelheid cannabis bij verdachte handelingen in Ternat en Affligem

De bijkomende patrouilleploegen van de politiezone TARL die worden ingezet tijdens de donkere maanden hebben gisterenavond en vannacht tweemaal tot resultaat geleid. In Affligem was dit het geval na de melding van een verdacht voertuig door een alerte burger.

Op 14 november 2019 om 1u ’s nachts, had een alerte burger te Affligem via het 101-noodoproepnummer een verdacht voertuig gemeld in de Bosstraat. Het voertuig werd geïntercepteerd en de bestuurder en passagier werden gecontroleerd. Hierbij werd een gebruikershoeveelheid cannabis in beslag genomen. Er werd proces-verbaal opgesteld wegens drugsbezit.

Enkele uren eerder, op 13 november 2019 omstreeks 21u, is een patrouilleploeg van de politiezone TARL tussengekomen op de Morettestraat in Ternat. Tijdens de patrouille trokken 3 voertuigen de aandacht door zich met draaiende motor verdekt te parkeren. De 3 voertuigen alsook hun bestuurders werden gecontroleerd. Hierbij werd een gebruikershoeveelheid cannabis en cruncher in beslag genomen. Er werd ook proces-verbaal opgesteld wegens drugsbezit.