Politiezone TARL houdt verkeersactie met ondersteuning van 2 motards en flitsvoertuig.

Op 9 januari 2019 organiseerden 9 interventiemedewerkers van de politiezone TARL een verkeersactie die werd ondersteund door 2 motards en een controlevoertuig dat achter het verkeersdispositief was opgesteld.

 

Te Affligem werd voor 29 van de 472 voertuigen een snelheidsovertreding vastgesteld binnen de bebouwde kom. 7 bestuurders droegen geen veiligheidsgordel. 2 bestuurders werden betrapt op GSM-gebruik achter het stuur.

Bij 1 voertuig met aanhangwagen werd een inbreuk vastgesteld inzake het gebruik van kentekenplaten. Geen enkele van de 129 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie legde een positieve ademtest af.

Te Roosdaal werd voor 73 van de 793 voertuigen een snelheidsovertreding vastgesteld buiten de bebouwde kom. 2 bestuurders droegen geen veiligheidsgordel. 2 bestuurders werden betrapt op GSM-gebruik achter het stuur.

1 voertuig werd in beslag genomen wegens niet-verzekering. 1 voertuig werd in beslag genomen wegens niet-inschrijving én niet-verzekering.

Van de 58 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie legde 1 persoon een positieve ademtest af die resulteerde in een inhouding van het rijbewijs gedurende 3 uur.