Nieuws

CORONA

De politie ziet momenteel streng toe op de opvolging van de maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus in te dijken. Bij overtreding wordt meteen een proces-verbaal opgesteld. Mogelijk zit je nog met vragen omtrent de maatregelen en de controles.

Online afspraak maken

In de meeste commissariaten van Politie CARMA kan je een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Je kan online een afspraak inboeken via onze website. Opgelet: Je kan ook steeds zonder afspraak bij de politie terecht, binnen de geldende openingsuren van de kantoren. In het hoofdcommissariaat in Genk kan je 24/7 terecht, ook zonder afspraak.

Grote som geld en drugs gevonden bij twintiger

Een twintiger uit Genk werd woensdag aangehouden door de onderzoeksrechter nadat in zijn auto en woning geld en drugs gevonden werden. 

31 personen geverbaliseerd bij tuinfeestjes in Genk en Houthalen-Helchteren

Het voorbije weekend diende politie CARMA twee feestjes stil te leggen in Genk en Houthalen-Helchteren. Politie CARMA stelde er in het totaal 31 PV’s op.

Bromfietser botst tegen politiewagen na ontvluchten controle in Genk

Een 23-jarige bromfietser uit Hasselt is zondagmiddag gearresteerd in de Boenerstraat in Genk. De twintiger ontvluchtte een politiecontrole en botste na een korte achtervolging tegen een politievoertuig.