Nieuws

Online afspraak maken

Bij Politie CARMA kan je een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Je kan de afspraak online inboeken via onze website. Opgelet: Je kan ook steeds zonder afspraak bij de politie terecht, binnen de geldende openingsuren van de kantoren. In het hoofdcommissariaat in Genk kan je 24/7 terecht, ook zonder afspraak.

Bestuurder met rijverbod en onder invloed van drugs gearresteerd in Genk

Dinsdag werd op de Keinkesstraat een 30-jarige Genkenaar gearresteerd na een korte achtervolging. De man bleek een rijverbod te hebben en reed onder invloed van verdovende middelen.

Resultaten controleactie in Genk & Zutendaal

Maandagavond voerde Politie CARMA op enkele locaties in de politiezone controles uit. In het totaal werden 104 voertuigen gecontroleerd.

Schoolagent Oliver Bosman neemt de fakkel over

Schoolagent Oliver Bosman volgt Fabio Carzedda op als schoolagent van de scholen in Genk, Houthalen-Helchteren, As en Zutendaal. Inspecteur Bosman heeft zich ondertussen ingewerkt in zijn nieuwe functie en gaat meteen van start.

Politie CARMA neemt nieuwe flitscamera in gebruik

Politie CARMA zet een nieuw type flitser in met fors meer mogelijkheden én een grotere ‘pakkans’.  Het toestel is erg onopvallend, kan flexibeler ingezet worden en heeft een groter bereik.