Nieuws

Twee verdachten gearresteerd na aantreffen twee cannabisplantages in Genk en Houthalen-Helchteren

Politie CARMA trof afgelopen weekend twee cannabisplantages aan in Genk en Houthalen-Helchteren. Twee verdachten werden gearresteerd.

Online afspraak maken

Bij Politie CARMA kan je een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Je kan de afspraak online inboeken via onze website. Opgelet: Je kan ook steeds zonder afspraak bij de politie terecht, binnen de geldende openingsuren van de kantoren. In het hoofdcommissariaat in Genk kan je 24/7 terecht, ook zonder afspraak.

Negen overtredingen vastgesteld tijdens korte verkeersactie in Genk

Tijdens een korte verkeersactie controleerde Politie CARMA donderdag 22 wagens. Maar liefst 9 overtredingen werden vastgesteld.

Twee mannen in Genk gearresteerd bij inbeslagname dieren

Een 25-jarige man uit Hasselt en een 57-jarige Genkenaar zijn dinsdag in Genk gearresteerd omdat ze zich weerspannig opstelden tijdens de inbeslagname van hun dieren. In totaal zijn 27 dieren in beslag genomen. Niemand raakte gewond.

Achtervolging in Houthalen-Helchteren

In de nacht van maandag op dinsdag vond in Houthalen een korte achtervolging plaats. Twee mannen uit Houthalen-Helchteren werden bestuurlijk gearresteerd voor openbare dronkenschap.