Nieuws

Online afspraak maken

Bij Politie CARMA kan je een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Je kan de afspraak online inboeken via onze website. Opgelet: Je kan ook steeds zonder afspraak bij de politie terecht, binnen de geldende openingsuren van de kantoren. In het hoofdcommissariaat in Genk kan je 24/7 terecht, ook zonder afspraak.

Dieven gevat in jachthaven van Kinrooi

Maandagochtend zijn twee Nederlanders gearresteerd in de jachthaven van Kinrooi. Ze worden verdacht van meerdere diefstallen die sinds augustus gepleegd zijn in de jachthaven. Beide verdachten zijn aangehouden door de onderzoeksrechter.

Politiezones CARMA en LRH organiseren samen controleactie

De twee grootste Limburgse politiezones LRH en CARMA sloegen zaterdagavond de handen in elkaar voor een grootschalige gerechtelijke controleactie op enkele grenspunten van de politiezones. De actie was hoofdzakelijk gericht op drugs, onaangepast rijgedrag, woninginbraken en verboden wapens. In totaal werden er 35 pv’s opgesteld door de twee politiezones.

Elektrische step in beslag genomen

Politie CARMA haalde dinsdagnamiddag op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren een bestuurder op een elektrische step uit het verkeer. De 25-jarige man droeg geen helm en had geen geldig rijbewijs. De step was ook niet ingeschreven en niet verzekerd. Elektrische steps met zadel worden beschouwd als een bromfiets. Met een snelheid hoger dan 25 km/u zijn een rijbewijs, verzekering en inschrijving vereist. De politie nam de step in beslag en stelde de nodige PV's op.

Drugslabo en ontmantelde cannabisplantage ontdekt in Kinrooi

In een woning in het Ruttenstraatje in Kinrooi vond Politie CARMA maandagochtend een ontmantelde cannabisplantage. In de tuin achter de woning stond een vrachtwagen met restanten van een drugslabo. Drie personen zijn intussen aangehouden.