Nieuws

Online afspraak maken

In de meeste commissariaten van Politie CARMA kan je een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Je kan online een afspraak inboeken via onze website. Opgelet: Je kan ook steeds zonder afspraak bij de politie terecht, binnen de geldende openingsuren van de kantoren. In het hoofdcommissariaat in Genk kan je 24/7 terecht, ook zonder afspraak.

Streetart-artiest neemt minderjarigenkamer onder handen

In het Genkse politiecommissariaat is een streetart-artiest aan het werk geweest. De kunstenaar bracht een muurschildering aan in de kamer voor minderjarigen. Politie CARMA hoopt zo een rustgevende ruimte te creëren voor jongeren die tijdelijk van hun vrijheid beroofd zijn.

Grote hoeveelheid drugs en geld gevonden bij huiszoeking in Genk

Politie CARMA viel zaterdagavond binnen in een woning in de Fransebosstraat en trof er aanzienlijke hoeveelheden verdovende middelen en cash geld. Een 25-jarige man uit Genk werd gearresteerd.

Overvallen in Genk en Houthalen-Helchteren

Donderdagavond is een overval gepleegd op een apotheek in Houthalen en daarna ook op een restaurant in Genk. Eén persoon raakte gewond. Er is geen aanwijzing dat de twee feiten verband houden met elkaar.

Cannabisplantages opgerold in aanpalende woningen

Politie CARMA ontdekte dinsdag een plantage in de Hoevenzavellaan in Genk. Donderdag zijn ook in het naastgelegen pand cannabisplanten aangetroffen.