Nieuws

CORONA

De politie houdt toezicht op de opvolging van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken. Mogelijk zit je nog met vragen omtrent de maatregelen en de controles.

Online afspraak maken

In de meeste commissariaten van Politie CARMA kan je een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Je kan online een afspraak inboeken via onze website. Opgelet: Je kan ook steeds zonder afspraak bij de politie terecht, binnen de geldende openingsuren van de kantoren. In het hoofdcommissariaat in Genk kan je 24/7 terecht, ook zonder afspraak.

Meerdere voertuigen betrokken bij zwaar ongeval in Houthalen

Op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren gebeurden omstreeks 18u meerdere verkeersongevallen. In het totaal zijn 14 voertuigen betrokken. De hulpdiensten gingen meteen massaal ter plaatse. Er zijn meerdere zwaargewonden en gewonden. Enkele bestuurders zaten gekneld in hun voertuig.

Diefstal met geweld in Genk

Vrijdagnacht vond in een woning op de Pastoor Raeymaekersstraat in Genk een diefstal met geweld plaats. Twee mannen raakten gewond. Een dag later werden in Diepenbeek twee verdachten gearresteerd.

Man bedreigt postbediendes in Bree

In het postkantoor in de Hoogstraat werden woensdag twee loketbediendes bedreigd. Niemand raakte gewond. Een 47-jarige man werd gearresteerd.