Nieuws

Foto werken in uitvoering

De voorzijde van het Genkse politiecommissariaat wordt heraangelegd. Van 16 september tot 16 november kan je de bezoekersparking voor het gebouw niet gebruiken. Je mag tijdens deze periode gebruik maken van de grindparking aan de rotonde (Europalaan / Eerste Cyclistenlaan).

afspraak figuur

In de meeste commissariaten van Politie CARMA kan je een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Je kan online een afspraak inboeken via onze website. Opgelet: Je kan ook steeds zonder afspraak bij de politie terecht, binnen de geldende openingsuren van de kantoren. In het hoofdcommissariaat in Genk kan je 24/7 terecht, ook zonder afspraak.

Drugsafval

Bij de Veldstraat in Bocholt zijn meer dan 400 vaten met drugsafval gedumpt. Het gaat om de grootste vondst in onze politiezone tot nu toe.

Ganzen en eenden

Politie CARMA nam woensdag een 50-tal verwaarloosde eenden en ganzen in beslag aan een woning in de Snellewindstraat in Bocholt. De dieren verbleven in een modderige achtertuin zonder drinkbaar water of voedsel. Sommige beesten zaten ook met te veel in erg kleine kooien.

carma mobiliteit

Politie CARMA werft aan, en niet een beetje! We zoeken maar liefst 15 inspecteurs en een hoofdinspecteur. Ben je op zoek naar een nieuw hoofdstuk in je politiecarri√®re? Kies voor CARMA en blijf in beweging!