Nieuws

Verkeerscontrole Houthalen

Politie CARMA stelde 41 overtredingen vast tijdens een verkeersactie op Valentijnsdag. De controleposten werden opgesteld op tien locaties in achtereenvolgens Kinrooi, Bocholt, Opglabbeek, Meeuwen, Houthalen, Zutendaal en As.

Combi Politie CARMA

Update i.v.m. de stakingspiketten in de zone CARMA n.a.v. de nationale staking op woensdag 13 februari (situatie 14u00): alle piketten zijn opgeheven. Op enkele plaatsen wordt nog opgeruimd. Afrit 29 in Houthalen-Helchteren (Centrum-Zuid) is weer opengesteld.

Foto van hondengeleider met Itan

Droevig nieuws: politiehond Itan is vandaag overleden na een plotse ziekte. Itan, een Mechelaar, was al meer dan 10 jaar in dienst als patrouillehond, wat uitzonderlijk lang is. Hij startte in 2008 bij de lokale politie Genk. Hondengeleider Luc Pauwels zou in maart samen met zijn trouwe viervoeter met pensioen gaan… Ontelbare uren en dagen gingen ze samen op pad.

Foto wagen politie CARMA

Afgelopen nacht hebben onbekenden een plofkraak gepleegd op een bankkantoor in de Witte Torenwal in Bree. Er vielen geen gewonden. Het is momenteel nog onduidelijk of er iets gestolen is. De omgeving wordt geëvacueerd omdat DOVO in het bankkantoor actieve springstoffen aantrof.

Auto Politie CARMA

Bewoners van de Albrecht Rodenbachlaan en de Goudstraat in Genk zijn woensdagavond in hun woning bestolen door twee meisjes. Politie CARMA spoort de verdachten op.