Persoverzicht van zaterdag 3 juni 2023

Feiten van 02/06/2023 om 6 uur tot 03/06/2023 om 6 uur

Mechelen, Zandpoortvest: Inbraak in een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Een raam van het voertuig wordt beschadigd. Nadeel: een draagbare gps.

Mechelen, IJzerenleen: Tijdens het winkelen wordt van een 46-jarige vrouw de portefeuille gestolen. Nadeel: identiteitsdocumenten, bankkaart en een geldsom.

Puurs-Sint-Amands, Schipstraat: Poging tot inbraak in een handelszaak. De deur van de zaak wordt beschadigd. Het pand wordt niet betreden.



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Mechelen, Brugstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een motorfiets waarbij een 39-jarige motorrijder lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Bornem, Kloosterstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 37-jarige fietser lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Willebroek, Victor Dumonlaan: Aanrijding tussen twee fietsers waarbij beiden, 12-jarig meisje en een 65-jarige man, lichtgewond raken. De man wordt voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

Puurs-Sint-Amands, L. Van Kerckhovenstraat: Aanrijding tussen twee fietsers waarbij beiden, en 50- en 55-jarige man, lichtgewond raken. De 55-jarige man wordt voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.