Nieuws

Best wensen voor 2021

De Korpschef, Michel Deraemaeker en alle medewerkers van de Politiezone Ukkel/WB/Oudergem wensen jullie het allerbeste voor 2021.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen, wij zorgen voor uw veiligheid.

Politieaanwezigheid tijdens de feestdagen

De huidige gezondheidstoestand heeft een aanzienlijke impact op ons leven. We moeten onze sociale interacties,
onze manier van werken of onze verplaatsingswijze aanpassen. Het werk van de politie is de laatste maanden ook sterk veranderd. De veiligheid van iedereen blijft echter een prioriteit voor ons politiekorps.

Jaarverslag 2019

Onze politiezone schenkt voortdurend aandacht aan de kwaliteit van haar dienstverlening, waarbij we streven naar goede relaties en tevredenheid van burgers en bestuur.
We weten dat dit niet vanzelf gaat. Er is een vonkje fierheid nodig, en een flits van schittering om de sprong te maken - van wat gewoon is, naar wat buitengewoon is. Bij ons tracht iedereen deze sprong te maken. Dit hebben we te danken aan ons 540 koppig team, mannen en vrouwen, die zich elke dag inzetten voor uw veiligheid. Veiligheid in de wijken, veiligheid in de winkelcentra, veiligheid in het verkeer, veiligheid van de medewerkers, kortom de maatschappelijke veiligheid.

Hoe dien ik een klacht ?

Tijdens de pandemische periode vanwege het COVID-19 is het belangrijk om de regels van social distancing te respecteren. Het is tevens onontbeerlijk om een vrije toegang te garanderen tot de politiecommissariaten voor alle burgers die een klacht willen indienen.

3 mogelijkheden : 

Online afspraak maken

Bij niet dringende klachten, is het voortaan mogelijk een afspraak te maken teneinde in goede omstandigheden onthaald te worden, zonder te moeten wachten en/of een overbodige file te veroorzaken.

Klik op deze link om een afspraak te maken in Ukkel of in de gemeentes Watermaal-Bosvoorde en  Oudergem.

 

Maatregelen COVID-19 binnen onze commissariaten 

• We vragen je ook steeds de veiligheidsafstand van 1,5 meter met onze medewerkers en andere personen te respecteren.

• We vragen je om jouw handen te desinfecteren aan het onthaal. Hiervoor stellen we desinfecterende gel ter beschikking aan de ingang van het politiecommissariaat.

• Wij vragen U ook om een mondmasker te dragen en uw eigen stylo me te brengen.