Nieuws

Hoe dien ik een klacht ?

Tijdens de pandemische periode vanwege het COVID-19 is het belangrijk om de regels van social distancing te respecteren. Het is tevens onontbeerlijk om een vrije toegang te garanderen tot de politiecommissariaten voor alle burgers die een klacht willen indienen.

3 mogelijkheden : 

Online afspraak maken

Bij niet dringende klachten, is het voortaan mogelijk een afspraak te maken teneinde in goede omstandigheden onthaald te worden, zonder te moeten wachten en/of een overbodige file te veroorzaken.

Klik op deze link om een afspraak te maken in Ukkel of in de gemeentes Watermaal-Bosvoorde en  Oudergem.

 

Maatregelen COVID-19 binnen onze commissariaten 

• We vragen je ook steeds de veiligheidsafstand van 1,5 meter met onze medewerkers en andere personen te respecteren.

• We vragen je om jouw handen te desinfecteren aan het onthaal. Hiervoor stellen we desinfecterende gel ter beschikking aan de ingang van het politiecommissariaat.

• Wij vragen U ook om een mondmasker te dragen en uw eigen stylo me te brengen.

COVID-19 - Huidige maatregelen?

Huidige maatregelen

Om het coronavirus te stoppen zijn er verschillende regels. Deze regels zijn belangrijk voor de gezondheid van iedereen. Zo word jij niet ziek of kan je niemand ziek maken. Dankjewel om ze te volgen. Samen stoppen we het coronavirus. De regels zijn geldig vanaf 29 juli. Sommige steden en gemeenten (Oudergem, Ukkel en Watermaal-Bosvoorde) hebben extra regels. Check de website van de stad of gemeente.

Meer Info : https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/

Klacht indienen in alle veiligheid

Teneinde de arbeidsvoorwaarden te vereenvoudigen en de verspreiding van het virus te voorkomen, werden plexiglas schermen geplaatst op de verhoorburelen.

Hoe dien ik een klacht in tijdens de coronacrisis?

Naar aanleiding van de huidige situatie betreffende het Coronavirus en de bijkomende maatregelen van de federale overheid, zal onze zone nu ook de nodige voorzorgen nemen met betrekking tot de onthalen in al onze drie commissariaten. Wij willen de gezondheid van de burgers en ons personeel garanderen en het risico op besmette personen niet doen verhogen.