Nieuws

Door omstandigheden zal de preventieavond vanavond NIET doorgaan

We bekijken intern met de andere zones verder om de avond op een later tijdstip te laten doorgaan. U zal hier uiteraard dan tijdig over worden geïnformeerd. Uitstel, maar geen afstel!

Uiteraard willen we ons verontschuldigen voor dit ongemak.

10 OKTOBER 2019 - De politiezone Berlaar-Nijlen kon afgelopen weekend 2 mannen van 35 jaar uit Roemenië onderscheppen die reeds bekend waren bij het gerecht voor verschillende diefstallen. Zij werden gearresteerd en overgebracht naar de gevangenis. Vrijdag verschijnt het duo voor de raadkamer. 

Het politiecollege verzoekt de politieraad om te vergaderen. De openbare zitting gaat door op maandag 21 oktober 2019 vanaf 20u00 in de raadzaal van het gemeentehuis van Berlaar. U vindt de agenda in bijlage.

Een fuif in Berlaar is zaterdagavond geëindigd met een gewapende overval.Twee gemaskerde en gewapende mannen zijn er met de inhoud van de kassa vandoor gegaan. Bij de overval raakte één persoon lichtgewond. De daders zijn opgepakt.

Poster aankondiging actie scholen mét buurtpolitie

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Duizenden kinderen maken dagelijks de verplaatsing van en naar de school te voet of per fiets. Om aandacht te vestigen op de verkeersveiligheid bij deze zwakke weggebruiker werd door de 4 politiezones van de associatie ‘tussen Dijle en Nete’ een ludieke actie bedacht: val op en win een ontmoeting met enkele acteurs uit de bekende TV-serie ‘De Buurtpolitie’. De actie loopt tot begin oktober.