Nieuws

Bekijk hier de agendapunten voor de politieraad van maandag 20 april 2020

 

Puik werk geleverd door Politie Berlaar-Nijlen

In het onderzoek naar de home invasion van woensdagavond 1 april in Berlaar zijn gisteren nog twee verdachten gearresteerd.

Corona-maatregelen (28.03): Zin in een ijsje?

Ijssalons mogen open blijven. Je kan schepijs aankopen (mits social distancing), maar niet ter plaatse opeten in het ijssalon. Doe gerust een wandeling met je ijsje.

Telefonisch, online bestellen, afhalen of leveren zijn ook toegelaten. Rondrijdende ijskarretjes helaas niet.

SCHOL. Voor ons een bolleke chocolade!

Corona maatregelen: Technische keuringen voertuigen

Sluiting van autokeuringscentra mbt Covid-19.
Na overleg met GOCA Vlaanderen (overkoepelende organisatie voor keuringscentra) heeft de overheid bereikt dat de keuringsstations op woensdag 25 maart terug opengaan, voor SPECIFIEKE voertuigen.

Ons land ontsnapt niet meer aan de gevolgen van het Coronavirus. Ook wij nemen ook als korps gepaste maatregelen om zowel de gezondheid van onze werknemers, bezoekers en partners te garanderen. We sluiten vanaf woensdag 18.03.2020 ons Contactpunt in Berlaar. Je kan in het hoofdbureel van Nijlen terecht na afspraak. 

Bel of mail ons: wij helpen je graag verder via mail of telefoon. Wens je toch langs te komen op ons politiekantoor, dan vragen we om een afspraak te maken. Wij leven de richtlijnen strikt na en verwelkomen je aan ons onthaal. Je kan ons bereiken via pz.berlaarnijlen@police.belgium.eu of 03 466 16 16.

We hopen met de nodige discipline dat we de huidige gezondheidscrisis snel achter ons kunnen laten. We wensen iedereen een goede gezondheid toe en veel succes de komende weken. 

Belangrijk: bij dringende politiehulp bel je nog steeds 101.