Nieuws

U heeft er ongetwijfeld al over gehoord: 1 dag niet, de nationale actiedag tegen woninginbraken. Het is de apotheose van een actieweek die in het teken staat van de woninginbraakpreventie.

Binnen onze zone kregen we recent van verschillende burgers weer klachten over oplichting via het internet. Het is geen nieuw gegeven, alleen veranderen de criminelen steeds vaker van handelswijze...

banner kijken kijken om elke motorrijder beter te zien

Een motorrijder blijft kwetsbaar in het verkeer...

Motorrijders leggen ongeveer 1% van alle voertuigkilometers in Vlaanderen af, maar vertegenwoordigen wel 16,6% van alle doden ter plaatse. Ze blijven dus een erg kwetsbare groep in het verkeer. Dat is onder meer te wijten aan het feit dat ze geen beschermend koetswerk om zich heen hebben, terwijl ze toch hoge snelheden kunnen halen.

Op donderdag 21 maart 2019 om 20u00 vindt de volgende zitting van de politieraad plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Berlaar. Dit zijn de agendapunten die besproken zullen worden.

affiche slachtofferzorg

Op 22 februari 2019 was er de Europese dag van het slachtoffer, een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de rechten van het slachtoffer. Hoe verwerk ik een ingrijpende gebeurtenis? Hoe kan ik klacht indienen? Waar kan ik terecht voor informatie en ondersteuning?