Nieuws

Vogelgriepvirus - Ophokplicht

Vogelgriepvirus H5N8: Aanvullende maatregelen voor particuliere houders van pluimvee en vogels

Mondmaskerplicht op begraafplaatsen in Berlaar en Nijlen

Herdenk jij je dierbaren dit weekend tijdens Allerheiligen en Allerzielen? Het kan erg druk zijn op een aantal kerkhoven. Hou daarom voldoende afstand en draag je mondmasker

Het provinciaal besluit zegt dat het verplicht is om op heel het grondgebied van de provincie Antwerpen een mond-neusmasker op zak te hebben en dat het moet gedragen worden op drukbezochte plaatsen. 

Corona maatregelen Vlaamse Regering

Vanaf donderdag 29 oktober om middernacht (en dus niet vanaf vrijdag 30 oktober zoals eerder gecommuniceerd) gelden de Corona maatregelen van de Vlaamse Regering ter preventie van de Covid-19 verspreiding. 

De maatregelen vragen grote inspanningen van iedereen. Berlaar en Nijlen toonden zich in het voorjaar al eens collectief warm, sterk en gedisciplineerd. 

We vragen met aandrang om ook nu de regels strikt op te volgen en je begripvol en hulpvaardig op te stellen. Niet alleen voor jezelf, maar voor ons allemaal. 

De volgende Politieraad zal plaats hebben op maandag 26 oktober 2020 om 20u00, in de raadzaal van het gemeentehuis te 2560 Nijlen, Kerkstraat 4.

Gelieve hierbij ook de agendapunten te vinden in bijlage. Tijdens de zitting zal de social distancing gerespecteerd worden.

Corona maatregelen vanaf 23.10.2020

Gelieve rekening te houden met de nieuwe Corona maatregelen vanaf 23 oktober 2020. 

Samen kunnen we Corona verslaan!

www.info-coronavirus.be