Nieuws

Onthaal PZ K-L-M na afspraak vanaf 1 januari 2020.

Vanaf 1 januari 2020 verlopen alle aangiftes aan de onthaalposten van de Lokale Politie K-L-M na afspraak. Dit zowel in het hoofdkantoor te Londerzeel als in de wijkposten te Meise en Kapelle-op-den-Bos.

Maak hier uw afspraak

Politiezones Grimbergen, KASTZE, K-L-M, WOKRA, VIMA en Zaventem starten politieassociatie NORA op.

Op 6 december 2019 werd de raamovereenkomst ter oprichting van de politieassociatie Noordoostrand (NORA) plechtig ondertekend door de burgemeester-voorzitters en korpschefs van de politiezones Grimbergen, KASTZE, KLM, WOKRA, VIMA en Zaventem. Officieel gaat de samenwerking pas van start op 1 januari 2020, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt om een kwaliteitsvol samenwerkingsverband te realiseren.

Bijna 18% van fietsers niet in orde tijdens controleacties fietsverlichting.

Wij voerden in deze donkere wintermaanden reeds 3 acties uit in de gemeenten Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise waarbij de fietsverlichting werd gecontroleerd. Deze acties kaderen in de campagne van de provincie Vlaams-Brabant ‘fietslicht aan en gaan’.

26 bestuurders teveel gedronken bij eerste weekend winterbobcampagne.

Politiezone K-L-M organiseerde  in het weekend van 29/11 tot en met 1/12 een actie tegen alcohol en drugs in het verkeer.

Politiezone K-L-M hield samen met de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL) op 26 november een grote controleactie. Deze actie ging door in Meise en Londerzeel.
Het doel was om wanbetalers van verkeersbelasting te onderscheppen.