Nieuws

#blijfinuwkot: Maatregelen COVID-19 (update 05.02.2021)

Er zijn strengere maatregelen afgekondigd die gelden over ons geheel grondgebied, deze vindt u hier.
Ook blijft het verplicht om in heel de provincie Vlaams-Brabant een mondmasker op zak te hebben.

Wij kunnen niet thuisblijven, u kan dat wel!

Indien u vragen heeft over het virus of over de maatregelen die van kracht zijn, kan u terecht op het telefoonnummer 0800 14 689 of www.info-coronavirus.be. Hiermee ontlast u alvast onze onthaalwerking. Bedankt voor uw begrip.

Onderaan kan u tips terugvinden om de verspreiding te voorkomen alsook een overzicht van de maatregelen terugvinden.

Onze werking zal er anders uitzien als gevolg van COVID-19. Onderstaande maatregelen die wij treffen, gelden alvast tot nader order. In geval van nood, belt u altijd 101.

Verdachten diefstal braak uit voertuig aangehouden

Op 08/04/2021 hebben wij twee verdachten van hun vrijheid beroofd. De mannen worden verdacht van het plegen van een diefstal braak uit voertuig in de P. Bruegelstraat te Kapelle-op-den-Bos.

10 bestuurders in aanmerking intrekking rijbewijs

In het WE van 27-28/02 hielden wij snelheidscontroles op ons ganse grondgebied. De resultaten van de snelheidscontroles zelf werden reeds weerhouden in de eerder gepubliceerde maandtotalen maar we geven jullie toch graag iets meer details mee.

Persbericht: verschillende huiszoekingen ikv diefstallen gsm

De politiezone K-L-M heeft in de ochtend van maandag 1 maart 2021 een grote gerechtelijke actie uitgevoerd in het kader van diefstallen, dit na weken van intensief speurwerk.

Politiezone K-L-M houdt meerdere gerechtelijke acties bij de start van het nieuwe jaar.

Op 20/01, 2/2 en 13/02 hield politiezone K-L-M met verschillende ploegen op het grondgebied gerechtelijke acties. De focus lag voornamelijk op het vaststellen van gerechtelijke inbreuken, er werd echter ook beboet op verkeersinbreuken.