Onthaal

De lokale politie hecht een groot belang aan een goed en professioneel onthaal. U kan de lokale politie van de PZ K-L-M 24 uur op 24 uur bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 90 333.

U kan persoonlijk terecht op één van de drie onthaalposten voor een aangifte of klacht, het afgeven van één of ander gevonden voorwerp (portefeuille, bankkaart, sleutels,…), voor inlichtingen. 

U kan hier ook terecht voor informatie over PV-nummers, verzekeringen... Opgelet, u dient hiervoor een afspraak te maken. Meer info over hoe u dit kan doen, vindt u via Aangifte doen? | Lokale Politie K-L-M

Buiten de onthaaluren van de posten van Kapelle-op-den-Bos en Meise worden de telefoons automatisch doorgeschakeld naar de post Londerzeel.

Buiten de openingsuren van het onthaal is er een automatische doorschakeling van de telefoon naar het callcenter van Vlaams-Brabant te Leuven (CIC - Coördinatie - en Informatiecentrum), zodat u 24/24 uur de lokale politie kan bereiken. Er is een muurtelefoon beschikbaar naast de toegangsdeur van de politiepost Kapelle-op-den-Bos, die buiten de openingsuren onmiddellijke verbinding geeft met het CIC-Vlaams-Brabant. De muurtelefoons worden beschouwd als een dringende oproep. Voor andere dringende oproepen kan u steeds naar het nummer 101 bellen.

Foto onthaal