#blijfinuwkot: Maatregelen COVID-19 (update 05.02.2021)

Wij kunnen niet thuisblijven, u kan dat wel!

Indien u vragen heeft over het virus of over de maatregelen die van kracht zijn, kan u terecht op het telefoonnummer 0800 14 689 of www.info-coronavirus.be. Hiermee ontlast u alvast onze onthaalwerking. Bedankt voor uw begrip.

Onderaan kan u tips terugvinden om de verspreiding te voorkomen alsook een overzicht van de maatregelen terugvinden.

Onze werking zal er anders uitzien als gevolg van COVID-19. Onderstaande maatregelen die wij treffen, gelden alvast tot nader order. In geval van nood, belt u altijd 101.

Onthaal Lokale Politie K-L-M

Politieposten

Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, wensen wij het contact aan ons onthaal te beperken. Daarom zullen de politieposten in Kapelle-op-den-Bos en Meise tot nader order gesloten blijven. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken in de politiepost van Londerzeel.

Aangifte online via Police-on-web

Er is tijdelijk een uitbreiding van de verschillende soorten feiten waarvan je een aangifte kan doen vanuit je kot. Op deze manier kunnen meer niet-essentiële verplaatsingen vermeden worden. Voor aangifte en een overzicht van de verschillende soorten feiten waarvan u aangifte kan doen, kan u terecht op Police-on-Web.

Nodige hygiënemaatregelen

Komt u naar onze politiepost? Wij zorgen voor de nodige maatregelen!

Verschuiving opdrachten

De personeelscapaciteit van de politiezone wordt herverdeeld, waarbij de focus ligt op de prioritaire opdrachten die de politie dient uit te voeren. Wij hopen op deze manier voorbereid te zijn wanneer COVID-19 in ons korps toeslaat en ten allen tijde voor uw veiligheid te kunnen blijven zorgen. Het is dus mogelijk dat bepaalde documenten of diensten die u nodig heeft wat langer op zich laten wachten. Wij hopen dan ook op uw begrip.