Nieuws

Debussche-Medaille

INP DEBUSSCHE liep vorige week de Marathon des Sables. Deze loodzware zesdaagse ultraloop in Marokko is niet voor doetjes, maar hij slaagde wonderwel.

Geen doorgang

Deze namiddag werden de verkeersploegen van PZ Westkust naar oprit Adinkerke gestuurd inzake filevorming richting Frankrijk wegens een stakingsactie van de Franse douaniers. Bij aankomst aan oprit Adinkerke stelden zij vast dat er meerdere voertuigen in tegenrichting terug keerden over de pechstrook om zo de oprit Adinkerke als afrit te nemen. 9 voertuigen werden geïntercepteerd voor deze levensgevaarlijke vierdegraadsovertreding

Huisnummercheck

Een duidelijke leesbaar huisnummer is belangrijk. Hulpdiensten zoals politie, brandweer of ambulance moeten in geval van nood snel je woning kunnen terugvinden om op die manier de snelst mogelijke hulp te bieden. Een huisnummer dat overdag en ’s nachts goed leesbaar is, is hierbij van cruciaal belang.

logo driedaagse

De driedaagse Brugge-De Panne is een driedaagse wielerwedstrijd. Zoals elk jaar gaat een deel van deze wedstrijd door op het grondgebied van de PZ Westkust. Onze diensten doen uiteraard hun uiterste best om alle verkeer in goede banen te leiden. Houd echter rekening met enige verkeershinder.

Onder het motto ‘Een geïnformeerd man is er twee waard’ somden wij voor u alvast de belangrijkste informatie op:

Veilige fiets

Jaarlijks neemt de politiezone Westkust deel aan de verkeerscampagne “Veilig Fietsen”, een initiatief van de provincie West-Vlaanderen en gouverneur Decaluwé.