22-jarige Genkenaar onder invloed gearresteerd na vechtpartij

Politie CARMA arresteerde zondagochtend een 22-jarige man na een vechtpartij aan een tankstation op de Hengelhoefstraat in Genk. De Genkenaar was onder invloed van lachgas, drank en drugs.

auto carma

Zondagochtend rond 06u00 werd de politie opgeroepen voor een vechtpartij aan een tankstation op de Hengelhoefstraat. Drie mannen waren agressief en maakten ruzie met enkele omstaanders. Een man uit Genk trachtte te bemiddelen, maar werd door het trio bedreigd met een mes en raakte lichtgewond. Toen de politie arriveerde, vluchtten de verdachten weg met een auto. Deze kon in de Gieterijstraat onderschept worden.

Eén van de inzittenden, een 22-jarige Genkenaar, was onder invloed van lachgas, drank en drugs. Hij werd gearresteerd en meegenomen voor verhoor. Hij verzette zich hevig tijdens zijn arrestatie en weigerde alle medewerking. De twee andere inzittenden werden gecontroleerd en zullen op een later tijdstip verhoord worden. De politie nam een fles lachgas in beslag.

Na verhoor besliste het parket Limburg de man in vrijheid te stellen. Hij zal zich later voor de rechtbank moeten verantwoorden.