Bezoekersonthaal politiekantoor Genk verhuist tijdelijk

De onthaalruimte van het politiegebouw in Genk wordt momenteel verbouwd. Bezoekers worden tijdelijk ontvangen in HOB-units naast het gebouw.

Het hoofdcommissariaat van Politie MidLim wordt momenteel grondig verbouwd. De laatste fase van de verbouwingswerken is aangevat en omhelst ook de onthaalruimte voor bezoekers op het gelijkvloers. De politie richtte daarom een tijdelijke onthaalruimte in op de personeelsparking van het politiecommissariaat. Alle bezoekers kunnen er vanaf deze week in containers of HOB-units terecht met hun vragen, klachten en aangiftes. Er wordt momenteel nog extra signalisatie voorzien om bezoekers snel wegwijs te maken.

Ook de bezoekersparking bij het hoofdgebouw is tijdelijk onbereikbaar. Bezoekers kunnen parkeren op de openbare grindparking rechts van de personeelsparking, en rechts van de HOB-units. Deze parking is bereikbaar via de rotonde Europalaan/Eerste-Cyclistenlaan. Er is een volledige strook voor bezoekers voorbehouden tegen de omheining aan de linkerzijde van de parking. De rest van de grindparking is enkel voor vergunninghouders. Bezoekers kunnen aanbellen aan een poortje in de omheining. Na controle via een parlofoon en camerabewaking krijgen ze toegang tot het tijdelijk kantoor.

Het einde van de verbouwingen in het hoofdgebouw is voorzien voor de zomer van 2017. Politie MidLim, vanaf 1 mei Politie CARMA, werkt in tussentijd aan een gloednieuw en klantvriendelijk onthaal om haar bezoekers nog efficiënter en aangenamer te kunnen ontvangen.