Grote hoeveelheid drugs gevonden bij huiszoekingen in Genk en Oudsbergen

Politie CARMA controleerde donderdagavond n.a.v. de coronamaatregelen een auto op de Watergrasstraat. Tijdens een huiszoeking in de Stalenstraat trof de politie een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen aan. In totaal werden drie personen gearresteerd.

Gevonden verdovende middelen 1

Donderdagavond rond 19u00 controleerde de politie een stilstaande auto op de Watergrasstraat. De twee inzittenden, een 40-jarige vrouw uit Genk en een 39-jarige man uit Oudsbergen waren beiden in het bezit van een grote hoeveelheid drugs. Zij werden ter plaatse gearresteerd. De politie ging over tot een huiszoeking met een drugshond in beide woningen.

In een woning in de Heidestraat (Oudsbergen) vond de politie een hoeveelheid chemisch poeder. Het poeder werd in beslag genomen en testte positief op verdovende middelen. Tijdens een tweede huiszoeking in de Stalenstraat (Genk) trof men cannabis en een grote hoeveelheid speed aan. Ook werden er enkele materialen aangetroffen die wijzen op de verkoop van verdovende middelen. De politie nam daarnaast ook een gsm-toestel in beslag. In deze woning was nog een 45-jarige man aanwezig. De man werd een dag later gearresteerd en verhoord door de onderzoeksrechter. Hij mocht beschikken.



De man en vrouw die donderdagavond gearresteerd werden verschenen vrijdag voor de onderzoeksrechter en die besloot hen beide aan te houden. Politie CARMA voert verder onderzoek.

Labels