Afspraak maken

Bij niet dringende klachten, is het voortaan mogelijk een afspraak te maken teneinde in goede omstandigheden onthaald te worden, zonder te moeten wachten en/of een overbodige file te veroorzaken.

KLIK OP DEZE LINK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

COVID-19

Als u bij ons een afspraak heeft om een verklaring af te leggen, een klacht in te dienen of enige andere actie te ondernemen tijdens de inperkingsperiode in verband met de Covid-19-crisis, vragen wij u:

1. om een gezichtsmasker te dragen om jezelf te beschermen en om ons te beschermen.

2. je voelt je niet helemaal gezond, om je afspraak uit te stellen.

3. een bic of een persoonlijke blauwe pen bij zich te dragen om eventuele documenten te kunnen ondertekenen.

BESCHERM UW ZELF en BESCHERM ONS, door de gezondheidsregels te respecteren en zoveel mogelijk afstand te nemen van de maatschappij.

GEBRUIKSVOORWAARDEN

De informatie die op dit platform wordt verzameld, stelt de politiezone Ukkel/Watermaal-Bosvoord/Auderghem in staat haar online agendasysteem "APPOINT" te beheren en zal alleen voor dit doel worden gebruikt. Als verantwoordelijke voor de verwerking verbindt de politiezone Ukkel/Watermaalmaal-Bosvoort/Auderghem zich ertoe deze te gebruiken met inachtneming van het algemeen reglement voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Zij zullen alleen worden gecommuniceerd aan haar onderaannemer Appoint BV, gevestigd Weg naar Zwartberg 18 / 2 - 3660 Oudsbergen, voor het goede beheer van de online agenda. Ze worden automatisch verwijderd na 90 dagen na de datum van de afspraak. U kunt toegang krijgen tot uw gegevens, ze corrigeren, verzoeken om ze te verwijderen of uw recht uitoefenen om de verwerking van uw gegevens te beperken door een verzoek per e-mail te sturen naar het volgende adres ZPZ.5342.DPO@police.belgium.eu

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 02/5 639 639.