Nieuws

Onze politiezone rekruteert.

Technisch consulent - Technisch Consulent - Cel Infrastructuur (CALog B).

De Cel Infrastructuur maakt deel uit van de Dienst Materiële Middelen van het Departement Middelenbeheer. Deze Cel is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de onroerende goederen van de politiezone die zij als eigenaar of huurder inneemt.

Uiterste inschrijvingsdatum : 06-03-2021

https://bit.ly/3jWPW9B

Assistent – Servicedesk (- CALog C).

Het Departement is uit de Dienst Human Resources, de Dienst Financiële Middelen, de Dienst Materiële Middelen en de Dienst Telematica samengesteld.

De Servicedesk maakt deel uit van de Dienst Materiële Middelen. De Dienst Materiële Middelen is verantwoordelijk voor het beheer van de infrastructuur en alle middelen die ter beschikking worden gesteld van het personeel, met uitzondering van telematica. Binnen deze dienst is de Servicedesk het enige aanspreekpunt voor de verdeling en de teruggave van het materieel.

Uiterste inschrijvingsdatum : 26.02.2021                            

https://bit.ly/2ZkUNrL

PERSBERICHT VAN 08/02/2021.

Op 8 februari 2021, om één uur s’ochtends, ziet een getuige verdachten een auto doorzoeken en vertrekken met een tas die erin lag. Hij beschrijft de kleding van een van hen. De feiten vinden plaats in Sint-Pieters-Woluwe, in de buurt van de wijk Vogelzang.

De patrouilleurs van de Interventiedienst van de politiezone Montgomery (Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe) worden onmiddellijk via de zonale dispatching ter plaatse gestuurd.

Het noodnummer 112 is in principe altijd bereikbaar

Maar het is nooit helemaal uit te sluiten dat u 112 soms even niet kan bereiken, en geen beltoon of aankondiging hoort.

In noodsituaties waarbij de noodnummers 112 en 101 tijdelijk niet bereikbaar zijn door technische problemen, kunnen per provincie uitzonderlijk drie tijdelijke gsm-nummers geactiveerd worden zodat u toch de noodcentrales nog kan bereiken.

Resultaten van de verkeersveiligheidscampagne van januari

Tussen 1 en 31 januari 2021 was onze campagne gericht op verboden of hinderlijk parkeren.