Verkeer

Wil je weten waar je op een alcohol- of snelheidscontrole kan stoten? Of waar onze verkeerspolitie je (brom)fiets, boorddocumenten of gordeldracht controleert? Je kan ze hier vinden. Let wel, het gaat hier om aangekondigde acties, je kan eender welk moment gecontroleerd worden in de PZ Hageland.

Bij de resultaten kan je gaan zien wat de verkeersacties hebben opgeleverd. De resultaten die hier staan zijn enkel die van de geplande controles. Het resultaat van een enkele losstaande controle die op initiatief door een agent op het terrein wordt uitgevoerd, vind je hier niet terug.

Een overzicht van de wegenwerken kan je hier terugvinden. Deze werken brengen tijdelijk hinder mee, maar hou in het achterhoofd dat al deze werken er zijn om ons comfort te verhogen.

http://www.geopunt.be/hinder-in-kaart

Er valt heel wat te beleven in het Hageland. Via deze weg proberen wij je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de activiteiten die plaatsvinden binnen onze politiezone en die hun weerslag hebben op de openbare orde (mogelijke geluidshinder, verkeershinder, omleidingen, afgesloten straten, volkstoelopen,...).

Hier vind je een overzicht van alle straten waar werkzaamheden, feestelijkheden, … plaatsvinden en welke gevolgen deze hebben voor het plaatselijk verkeer.