Nieuws

Pilletjes

Op vrijdag 2 augustus 2019 paste de politie van zone Hageland de procedure van de onmiddellijke minnelijke schikking toe tijdens het evenement Bunktek dat hoort bij de Strandfuif in Glabbeek. De politie kreeg versterking van twee drughonden, de federale politie en PZ Leuven.

op de foto staat een mannelijke inspecteur met gordel en handboeien en radio.

Op donderdagnamiddag 27 juni 2019 werd er een lokale actie gehouden door politiezone Hageland aan het op- en afrittencomplex E314 te Tielt-Winge.

op de foto zien we mensen van de politie, al dan niet in uniform, om aan te tonen welke diverse jobs er bestaan binnen politie

Ben je probleemoplossend ingesteld? Zoek je een afwisselende job, die jou elke dag opnieuw verrast? Sta je met beide voeten in de samenleving en wil je graag werken aan het versterken van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen? Sla je graag de handen in elkaar, om samen met collega’s en andere organisaties vooruitgang te boeken? Hou je van een uitdaging? Is mensen helpen en/of situaties verbeteren wat jou drijft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

de bestuurder van een voertuig rookt aan het stuur terwijl een kind de hand voor de mond houdt

Het Vlaams rookverbod in voertuigen geldt vanaf 9 februari 2019. Zowel de politie als de ambtenaren van de Vlaamse milieu-inspectie kunnen iedereen verbaliseren die dan nog rookt - of het nu een gewone sigaret is of een elektronische - in een voertuig terwijl er kinderen jonger dan 16 jaar meerijden. Overtreders riskeren een boete tot 1.000 euro. Het verbod geldt voor alle gemotoriseerde voertuigen met minstens 4 wielen die meer dan 25 km/uur kunnen rijden.