Nieuws

Resultaten lokale actie

Op donderdagnamiddag 27 juni 2019 werd er een lokale actie gehouden door politiezone Hageland aan het op- en afrittencomplex E314 te Tielt-Winge.

Versnelde selectieprocedure voor inspecteur van politie in Vlaams-Brabant

Ben je probleemoplossend ingesteld? Zoek je een afwisselende job, die jou elke dag opnieuw verrast? Sta je met beide voeten in de samenleving en wil je graag werken aan het versterken van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen? Sla je graag de handen in elkaar, om samen met collega’s en andere organisaties vooruitgang te boeken? Hou je van een uitdaging? Is mensen helpen en/of situaties verbeteren wat jou drijft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vlaams rookverbod in voertuigen met minderjarigen

Het Vlaams rookverbod in voertuigen geldt vanaf 9 februari 2019. Zowel de politie als de ambtenaren van de Vlaamse milieu-inspectie kunnen iedereen verbaliseren die dan nog rookt - of het nu een gewone sigaret is of een elektronische - in een voertuig terwijl er kinderen jonger dan 16 jaar meerijden. Overtreders riskeren een boete tot 1.000 euro. Het verbod geldt voor alle gemotoriseerde voertuigen met minstens 4 wielen die meer dan 25 km/uur kunnen rijden.

Resultaten lokale actie

Op zaterdagnacht 9 februari 2019 werd er een lokale actie alcohol-drugs gehouden door politiezone Hageland.