Nieuws

Fictieve incasso ... echte oplichting!

Heb jij een brief, e-mail of telefoon gekregen van een incassobureau zonder dat je weet waarvoor? Dan ben je niet alleen. De Economische Inspectie van de FOD Economie wordt overstelpt door meldingen over frauduleuze incassobureaus. Ze zetten consumenten op een agressieve wijze onder druk om onterechte rekeningen te betalen.

Tijdelijke wijziging openingsuren commissariaat Boortmeerbeek

Tijdens de maanden december en januari zal ons wijkcommissariaat in Boortmeerbeek enkel geopend zijn op woensdag- en donderdagnamiddag tussen 14u en 17u. Voor een dringende aangifte kan je van maandag t.e.m. vrijdag tussen 8u en 19u steeds terecht in het politiecommissariaat te Haacht, R. Van de Sandelaan 1.

Wij danken je voor je begrip!

Politie en senioren

Senioren hebben wellicht het gevoel dat ze meer kans maken om slachtoffer te worden van criminaliteit. Deze gevoelens kloppen echter niet met de werkelijkheid. Onze politiecijfers geven aan dat senioren juist minder vaak slachtoffer zijn van een misdrijf dan andere leeftijdsgroepen. Dit neemt niet weg dat men zich toch onveilig kan voelen en dat elke misdrijf ten aanzien van een senior er een te veel is.

De maand november luidt het maandthema verkeer van onze politiezone "Fietsverlichting". Wij sluiten hiermee tevens aan bij de provinciale gecoördineerde acties van de provincie Vlaams-Brabant onder de slogan "Fietslicht aan en gaan!".

Tijdens de voorbije weekendnacht van zaterdag op zondag voerde onze politiedienst gerichte alcohol- en drugscontroles uit. Tevens werd op de controleplaatsen ook de snelheid gecontroleerd.