Preventiewandeling Zellik

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert de politiezone AMOW en het gemeentebestuur van Asse een preventiewandeling in Zellik met vertrek om 10 uur aan de Sint-Bavo kerk (Kerklaan).

Je gaat samen met de gemeenschapswachten, de wijkagent en de diefstalpreventieadviseur op pad voor een wandeling door je buurt. De diefstalpreventieadviseur zal je tijdens de preventiewandeling nuttige tips geven om het risico op een inbraak in uw woning te verkleinen. Verder zal er tijdens de wandeling aandacht geschonken worden aan volgende thema's: veiligheid, probleemboxen, BE-alert, milieu (zwerfvuil en sluikstort), … We zullen ook de handen uit de mouwen steken en onderweg zwerfvuil opruimen. Ook de kindjes kunnen hierbij een handje helpen. Kom dus zeker langs met het hele gezin!

Fietsers zijn ook welkom! We voorzien geen fietstocht, maar we bieden wel de mogelijkheid aan om je fiets gratis te laten graveren. Het loont zeker de moeite om jouw fiets te laten graveren met jouw uniek rijksregisternummer. De gravure maakt de tweewieler minder aantrekkelijk voor dieven en bovendien kan de fiets, indien gestolen, gemakkelijker terugbezorgd worden. Vergeet dus zeker je identiteitskaart niet mee te brengen!

Inschrijven voor de preventiewandeling kan uiterlijk tot en met woensdag 25 september 2019 door een mail te sturen naar dorien.denijs@police.belgium.eu of via het nummer 02 456 08 81.