Beroepenvoorlichters

Maandelijkse infomomenten

Bij Politiezone AMOW hebben we op dit moment vijf beroerpenvoorlichters. Zij zijn als het ware ambassadeurs voor onze zone.

Als beroepenvoorlichters staan zij altijd klaar met raad en daad, maar ze geven bijvoorbeeld ook tips bij de verschillende stappen in de selectieprocedure. Ze kunnen, samen met jou, een individueel begeleidingstraject uitstippelen om de slaagkansen van jouw selectieproeven te verhogen.

Hun manier van werken is heel laagdrempelig en ze houden ook steeds contact. Je kan hen wanneer dan ook bereiken via e-mail, via de sociale media, via een telefoontje,…

Daarnaast organiseren ze elke twee maanden (op de eerste dinsdag van die maand) een infomoment voor mensen die interesse hebben in een job bij Politiezone AMOW. Wil jij ook eens komen luisteren naar wat ze te vertellen hebben? Schrijf je dan nu in voor het volgende infomoment door ons gloednieuwe inschrijvingsformulier in te vullen (https://forms.office.com/r/Hh1f9TF1Aj). Meer info hierover kan je vinden op de pagina "Maandelijkse infomomenten". Indien je vragen hebt, kan je hen ook altijd bereiken op het mailadres PZ.AMOW.Rekrutering@police.belgium.eu.

Onze beroepenvoorlichters stellen zichzelf even voor

Pascal De Klerck, Eerste Hoofdinspecteur Wijkwerking:

Ik ben Pascal De Klerck, Eerste Hoofdinspecteur bij de dienst Wijkwerking. Mijn carrière bij de politie begon in 1995 bij de toenmalige gemeentepolitie van Asse. Daarna was ik werkzaam als Inspecteur op de dienst Verkeer bij Politiezone AMOW tot 2006. Toen ik in 2007 Hoofdinspecteur werd, startte ik bij Lokale Politie Dilbeek als Operationeel Wachtofficier en Operationeel Verantwoordelijke Verkeer. In 2013 keerde ik terug naar Politiezone AMOW als Hoofdinspecteur Wijkwerking. Ik werd teamchef van de wijk Opwijk en ben sinds september 2021 ook teamchef van de wijk Merchtem. Heb je vragen, in het bijzonder vragen over de dienst Wijkwerking? Dan mag je mij steeds contacteren via pascal.deklerck@police.belgium.eu!

Rens De Witte, Hoofdinspecteur Interventie:

Ik ben Rens De Witte, Hoofdinspecteur bij de dienst Interventie en sinds 2012 werkzaam bij de politie. Na 7 jaar bij Politiezone Brussel-West, besloot ik om deel te nemen aan de testen om Hoofdinspecteur te worden. Tijdens mijn opleiding in 2020-2021, liep ik mijn stage bij Politiezone AMOW en heb ik besloten om hier ook te blijven.  

Kirsten Vermeerbergen, Eerste Inspecteur Interventie:

Ik ben Kirsten Vermeerbergen, Eerste Inspecteur bij de dienst Interventie. Ik vatte mijn opleiding aan in december 2007 aan het PIVO. Een jaar later ben ik afgestudeerd en ben ik begonnen als Inspecteur op de dienst Interventie van Politiezone AMOW. 13 jaar later kan je mij hier nog steeds terugvinden. Naast Inspecteur ben ik al enkele jaren beroepenvoorlichter en sinds kort ook vertrouwenspersoon.

 

Jan Veldeman, Inspecteur Interventie