Twee verdachten gearresteerd na diefstal pakketjes in Opwijk

Op woensdag 8 november konden onze diensten twee verdachten arresteren na een diefstal van pakketjes uit een bestelwagen van een pakjesdienst te Kruiskensveld in Opwijk.

Pakketjes aan voordeur

Arrestatie van de verdachten

De twee verdachten volgden de bestelwagen van de pakjesdienst met hun eigen wagen. Wanneer de bestuurder uitstapt om een pakketje te leveren en zijn bestelwagen niet op slot doet, stapt één van de verdachten uit het voertuig om de bestelwagen te openen en verschillende pakketjes te ontvreemden. Het duo kon daarna onderschept en gearresteerd worden door onze diensten. Aangezien de feiten bewezen zijn en beide verdachten een vaste verblijfplaats hebben in ons land, hebben zij een dagvaarding gekregen om eerstdaags voor de rechtbank te verschijnen.Huiszoeking

Naar aanleiding van hun arrestatie werd er een huiszoeking uitgevoerd waarbij verschillende andere pakketjes werden aangetroffen die vermoedelijk ook gestolen zijn. Zo werden er onder andere een koffieapparaat, een slowcooker en verschillende stukken lingerie teruggevonden.Eigenaars van twee pakketjes gezocht

Aangezien de stickers met de bestemmelingen van de dozen zijn getrokken, is het onduidelijk wie de eigenaars zijn van de volgende pakketjes:

  • het eerste pakketje is een slowcooker van het merk QLT
  • het tweede pakketje zijn verschillende stukken lingerie van de merken Marie Jo en Prima Donna

Indien je nog wacht op een pakketje en je jouw bestelling herkent in onderstaande foto’s, gelieve dan contact op te nemen met onze dispatching op het nummer 02/452.50.05 (tussen 7.00 uur en 22.00 uur). Belangrijk is dat je een eigendomsbewijs of de bevestiging van jouw bestelling kan voorleggen.

Pakketje 1: 

Teruggevonden pakketje: Slowcooker

 

Pakketje 2:

Teruggevonden pakketje: Lingerie

Labels