WhatsApp Buurtpreventie Asse

Om een veilige en leefbare woonomgeving te creëren, spelen onze veiligheidsdiensten als politie en gemeenschapswachten een belangrijke rol. Maar ook jij kan helpen! Sluit je aan bij het Veiligheid Informatie Netwerk en/of neem deel aan het nieuwe veiligheidsproject WhatsApp Buurtpreventie. Hierbij worden buurtbewoners verenigd in een WhatsApp groep, om zo een oogje in het zeil te houden in hun buurt of wijk. Door samen met de politie alert te zijn voor verdachte signalen, kan er sneller worden opgetreden.

 

Ben je een inwoner van Asse en wil je graag meewerken aan de veiligheid in jouw buurt? Geef je dan op als coördinator of word lid van een WhatsApp Buurtpreventiegroep in jouw buurt!

Meer weten

Op 17 of 24 maart leggen we je graag uit wat het WhatsApp Buurtpreventieproject inhoudt, hoe je coördinator of lid wordt, welke gedragsregels er voor de deelnemers zijn, welke groepen er al bestaan en krijg je antwoord op je vragen. Je bent welkom op 17 maart in het gemeentehuis en op 24 maart in de gemeentelijke zaal, Notelaarstraat 12 in Bekkerzeel, telkens om 19.00 uur. Graag vooraf inschrijven via integraleveiligheid@asse.be of via Dorien.DeNijs@police.belgium.eu.