Nieuws

commisariaat wamo

Op zaterdag 22 september zetten wij de deuren van ons politiekantoor open te Wachtebeke voor het publiek. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan tal van activiteiten.

Wanneer : zaterdag 22/09/2018 van 13u30 tot 17u

Waar: Peene 9 9185 Wachtebeke

 

flitswagen

 Op 17 en 18 oktober zal de volgende flitsmarathon plaatsvinden. Voor deze 10e editie heeft de Geïntegreerde Politie, in samenwerking met Vias (het vroegere BIVV), een uitdrukkelijke oproep gedaan aan de burgers.

foto college

‘Meer van Zonder’ wil een ruimer alcoholvrij aanbod creëren. Zodat wie geen alcohol wil of mag drinken, een waardig alternatief en keuze heeft. De campagne is dus niet tegen alcohol, maar voor een breder alcoholvrij aanbod! Meer van Zonder is een preventiecampagne van Drugpunt.

flyer

Op 11 oktober is iedereen welkom op de gratis infoavond 'Als kleine kinderen groot worden' Deze ouderavond wordt georganiseerd door het CGG Waas & Dender (=Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg) en is een interactieve vorming voor ouders, ter preventie van tabak-, alcohol- en ander druggebruik bij jongeren.

drone

Gisteren werd een drone binnengebracht aan het onthaal van het politiehuis.

De drone werd gevonden in de Gloxinialaan te Lochristi.

Is hij van jou? Kom dan langs met een bewijsje dat je de eigenaar bent.