Nieuws

Vanaf 1 juli werkt onze politiezone op afspraak voor aangiften en meldingen die niet dringend zijn en waarvoor de politie niet ter plaatse hoeft te komen.


Maak een afspraak

 

 

foto voertuig

Op vrijdag 08/11/2019 voerde de politiezone Regio Puyenbroeck een huiszoeking uit in een woning in de Kerkstraat in Zelzate. 
Er waren aanwijzingen dat er vanuit de woning verdovende middelen werden verkocht.
Tijdens de huiszoeking werd er een hoeveelheid cannabis, een som geld, precisieweegschalen, gripzakjes en een kweektent aangetroffen. 

De drie personen die in de woning verbleven, een 48-jarige vrouw en haar twee zonen van 17 en 19 jaar oud, werden gearresteerd. 

Ze werden uitgebreid verhoord en mochten nadien, in opdracht van het parket Oost-Vlaanderen, beschikken. Ze zullen op latere datum door het parket gedagvaard worden voor de rechtbank

flitser

In de Hospicestraat te Moerbeke werd vorig weekend bij 53 bestuurders een alcoholtest afgenomen, 2 personen bliezen positief, er werd 1 rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. In Wachtebeke controleerden we op de Rechtstro, alle 23 bestuurders bliezen safe.

In Lochristi werden ter hoogte van Zavel 31 bestuurders gecontroleerd. 1 bestuurder blies positief en 1 bestuurder bleek onder invloed te zijn van verdovende middelen. Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken.

We controleerden eveneens uw snelheid op verschillende locaties binnen onze politiezone.

Sinds 1/7/2019 werken de onthaalpunten van onze politiezone enkel op afspraak. Alle inwoners van de politiezone kregen een foldertje in de brievenbus, doch krijgen we nog regelmatig mensen over de vloer die niet op de hoogte zijn van de nieuwe werkwijze.

politiecontrole

Deze week controleerden we uw snelheid op verschillende locaties binnen onze politiezone.