05/12/2018 Inbraken in de politiezone

Er werden verschillende inbraken en pogingen tot inbraak vastgesteld te Lochristi, Wachtebeke en Zelzate gedurende de voorbije weken.

 In Lochristi werden in verschillende straten feiten vastgesteld, onder andere in Dorp-Oost, Dorpstraat, Schoolstraat, Lobos, Zevenekendorp, Acacialaan, Lepelaarsweg en in Goed Ten Pauw. In Wachtebeke werden 3 inbraken vastgesteld in de Schoolstraat en in Zelzate werd ingebroken in de Koning Albertlaan en de Sint-Stevensstraat.

De feiten werden vermoedelijk gepleegd tussen de late namiddag en de nachturen wanneer de bewoners huiswaarts keren.

Onze politiezone zet dagelijks herkenbare en niet-herkenbare voertuigen in voor patrouilles op de inbraakgevoelige locaties

Merkt u verdachte personen of voertuigen op? Aarzel niet en verwittig onmiddellijk de politie via het nummer 101! Bent u in het bezit van beveiligingscamera’s, bezorg ons dan zeker de beelden indien er iets verdacht op te zien is.

Het is opnieuw vroeg donker 's avonds. Zorg ervoor dat uw woning een bewoonde indruk heeft. Maak licht zodat uw woning niet opvalt als “onbewoond” en “niemand thuis”, wat de kans op een avondinbraak sterk vergroot.

BLIJF ALERT!

BEL onmiddellijk naar 101 bij verdachte handelingen, personen of voertuigen! Meer informatie over de werking van het burgerinitiatief 'buurtinformatienetwerken' kan u vinden via https://www.politie.be/5416/over-ons/projecten/bin

U kan dit bericht delen om het bereik te vergroten.

#SamenVoorVeiligheid