Kaartenverkoop Ros Beiaardommegang op 30 november

Kaartenverkoop Ros Beiaardommegang 2010



Binnenkort in het zo ver!

Op zaterdagmorgen 30 november kan je in het Stadhuis, op de Grote Markt van Dendermonde, vanaf 9 u., individueel genummerde zitplaatsen aankopen voor volgende tribunes:

Grote Markt Generale Repetitie zaterdag 23 mei 2020 € 20 ca. 2000 stuks
Grote Markt Ros Beiaardommegang zondag 24 mei 2020 € 60 ca. 2000 stuks
Justitieplein Ros Beiaardommegang zondag 24 mei 2020 € 40 ca. 800 stuks
Tribunes omloop Ros Beiaardommegang zondag 24 mei 2020 € 25 ca. 2000 stuks
  Oude Vest, Gentsesteenweg, Zuidlaan en Sas    

 



Om een maximum aantal personen de kans te geven om de Ommegang bij te wonen, wordt het aantal kaarten per persoon beperkt:

  • Je kan maximum 4 tribunekaarten per persoon aankopen voor het bijwonen van de Ommegang op 24 mei 2020 (voor de tribunes op de Grote Markt of het Justitieplein).
  • Bovenop deze 4 kaarten kan je nog maximum 10 kaarten voor de Generale Repetitie aankopen.
  • Enkel indien je aanschuift en geen kaarten meer kan bemachtigen voor de Grote Markt of het Justitieplein, heb je nog de mogelijkheid om kaarten te kopen voor één van de tribunes langsheen de omloop. Hier geldt op 30 november ook een maximum van 4 kaarten per persoon.

De minimumleeftijd om kaarten te kunnen aankopen is vastgesteld op 14 jaar. 

Betalen kan ofwel cash of met Bancontact.

Gezellig samenzijn en geduld oefenen

Hoewel de verkoop van 30 november pas om 9 uur ’s morgens start, zullen honderden enthousiaste Ros Beiaardfans voor het Stadhuis overnachten om zeker te zijn van hun zitje op 24 mei 2020.

Om alles in goede banen te leiden, wordt op vrijdagmorgen 29/11 (ca. 11 u.) een geleidingssysteem geïnstalleerd op de Grote Markt. Vanaf dat moment wordt iedereen die wil aanschuiven geregistreerd met een polsbandje dat toegang geeft (via de doorgang aan het Vleeshuismuseum) tot een afgebakende zone op het marktplein.

Vroeger komen aanschuiven dan vrijdagmorgen 29 november ca. 11 u. heeft geen enkele zin!

De spelregels

Wie de afgebakende zone betreedt mag deze niet meer verlaten, dus worden er stoelen, toiletten en drankstanden voorzien. Wachtenden kunnen zich laten bevoorraden door bv. horecazaken of vrienden/familie.

Aflossen is niet toegestaan alsook aansluiten bij personen die er al vroeger stonden. Alle geregistreerde aanwezigen (met polsbandje) kunnen nl. tijdens de nacht van 29 op 30 november vrij bewegen en contact hebben met elkaar in de afgebakende zone.

Tegen het begin van de kaartenverkoop (30 nov - 9 u.) worden alle geregistreerde aanwezigen in chronologische volgorde van aanschuiven geplaatst alvorens toegang te krijgen tot het Stadhuis. Medewerkers zullen toezien op het goede verloop en voorzien wachtenden van informatie. Desalniettemin rekenen we op de fairplay van iedereen!

Voor toeschouwers met een mobiele beperking zijn gratis plaatsen voorzien op de Oude Vest in een voorbehouden zone. Om een correct aantal plaatsen te kunnen voorzien, vragen wij vriendelijk om het registratieformulier in te vullen.