Halloween 31/10

Op woensdagavond 31/10 is het griezelen geblazen. In De Panne en Koksijde gaat een heuse Halloweenstoet door en in Nieuwpoort een Halloweentocht. 

De Panne 

In de Panne start de Halloweenstoet om 18.30 uur. Einde is voorzien om 20.30 uur. Op het parcours is doorgaand verkeer verboden. 

Parcours: Olmendreef - Kerkstraat - St. Elisabethlaan - Kruierstraat - Duinenstraat - Adinkerkelaan - Kasteelstraat - Ambachtstraat - H. Vanelverdingestraat - Brouwersstraat - Verenigingstraat - Markt - Visserslaan - A.Dumontlaan - Witte Berglaan - Vuurtorenstraat - Bortierplein - Zeedijk 

Koksijde

In Koksijde start de Halloweenstoet om 19.15 uur. De voorziene aankomst is 20 uur. Van 18.45 uur tot 19.15 geldt er verboden toegang voor iedere bestuurder in de Strandlaan tussen het kruispunt met de Sint-Hermesstraat en tussen het kruispunt met de Duinenkranslaan. Van 19 uur tot 20 uur geldt er verboden toegang in de Strandlaan tussen het kruispunt met de Duinenkranslaan en tussen het kruispunt met de Meesjesweg. 

Parcours: Kerkepannezaal - Strandlaan - Jaakpad - Jaakvoetpad - Zeedijk 

Nieuwpoort 

In Nieuwpoort gaat een Halloweentocht door. De eerste groep start om 18 uur aan Ysara, de laatste groep om 20 uur. De aankomst is voorzien ter hoogte van de Vismijn (zaal Iseland).

Hou rekening met de kritieke punten: 

  • Oversteekplaats kruispunt Albert I Laan - Jozef cardijnlaan 
  • Oversteekplaats kruispunt Kaai - Astridlaan 
  • Start zaal Ysara en aankomstplaats Vismijn 
  • Dienstweg Havengeul 

Hou ook overal rekening met de aangeduide stilstaan - en parkeerverboden en de plaatsen waar enkel plaatselijk verkeer toegelaten is.