Halloween 31/10

Op donderdagavond 31/10 is het griezelen geblazen. In De Panne en Koksijde gaat een heuse Halloweenstoet door en in Nieuwpoort een Halloweentocht. 

De Panne 

In de Panne start de Halloweenstoet om 18.30 uur (verzamelen om 18.00 uur op het plein voor de bibliotheek in de Lindenlaan). Einde is voorzien om 20.00 uur. Op het parcours is doorgaand verkeer verboden tijdens de passage van de stoet. 

Parcours: Wilgenpad - Schoolweg - Doktersweg - Witte Berglaan - Dumontlaan - Bortierlaan - J. Demolderlaan - Barkenlaan - Toeristenlaan - Sleopenlaan - Walckierstraat - Zeedijk - Visserslaan - Hoge Duinenlaan - Zeelaan - Marktplein

Koksijde

In Koksijde start de Halloweenstoet om 19.15 uur. De voorziene aankomst is 20 uur. Tijdens de passage van de stoet is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

Parcours: Kerkepannezaal - Strandlaan - Jaakpad - Jaakvoetpad - Zeedijk 

Nieuwpoort 

In Nieuwpoort gaat een Halloweentocht door. De eerste groep start om 18 uur aan Ysara, de laatste groep om 20 uur. De aankomst is voorzien aan het Sportpark.

Hou ook overal rekening met de aangeduide stilstaan - en parkeerverboden en de plaatsen waar enkel plaatselijk verkeer toegelaten is.

 

Halloween