Politiezone Westkust werft inspecteurs van politie aan

Altijd al van een job bij politie Westkust gedroomd?

 

vacature inspecteur

Kom dan naar ons infomoment op woensdag 20 juli om 9, 13 of 17 uur en solliciteer rechtstreeks voor onze vacature via jobpol: https://bit.ly/3NJrwhj

Na een positief selectiegesprek met medewerkers van onze politiezone, moet je een aantal selectieproeven doorlopen via de dienst Rekrutering en Selectie van de geïntegreerde politie in de politieschool en in Brussel. Je wordt onder andere getest op taal, redeneervermogen en sportieve prestaties. Ook verschillende persoonlijkheidstesten en een medische test maken hier deel van uit. De doorlooptijd bedraagt maximum 18 weken.  

Als je deze testen succesvol afgerond hebt, start je de opleiding aan de politieschool met de garantie dat je nadien in onze mooie kustzone aan de slag kan.

We begeleiden je bovendien persoonlijk van A tot Z doorheen het volledige parcours van selectieproeven en opleiding. Je staat er dus niet alleen voor en je verhoogt je slaagkansen.

Een gevarieerd takenpakket is gegarandeerd: dringende interventies, actief patrouilleren, opvolging van dossiers, openbare ordehandhaving, deelnemen aan acties met ons Snel Respons Team, recherchedienst, verkeersdienst, …

Iets voor jou? Kom dan langs op woensdag 20 juli in het Centraal Politiehuis te Koksijde, Ter Duinenlaan 34a, voor het infomoment. De HRM-medewerkers en collega’s uit het werkveld ontvangen je met veel enthousiasme.

Inschrijven (verplicht) of vragen? PZ.Westkust.HRM@police.belgium.eu. Deel ook zeker mee op welk moment – 9,13 of 17 uur – je langs wil komen.