PZ Westkust vat cocaïnekoerier

Op woensdag 12 juni registreerde ons ANPR-camerasysteem een verdacht voertuig. Twee anonieme ploegen zetten de wagen aan de kant. In het voertuig werd een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Het parket West-Vlaanderen, afdeling Veurne vorderde een gerechtelijk onderzoek. De onderzoeksrechter besliste tot de aanhouding van de 35-jarige bestuurder uit Gistel. 

Woensdag 12 juni reed een verdachte wagen in de namiddag het grondgebied van onze politiezone binnen. Onze ploegen werden verwittigd. Twee politiepatrouilles in de buurt konden de wagen aan de kant zetten waarna zij onmiddellijk tot controle van het voertuig zijn overgegaan. Hierbij vond het politieteam een grote hoeveelheid cocaïne met een straatwaarde van ongeveer 2.500 euro. In de portefeuille van de bestuurder troffen ze een hoeveelheid cash geld aan.

Het parket West-Vlaanderen, afdeling Veurne vorderde een gerechtelijk onderzoek. De onderzoeksrechter besliste tot de aanhouding van de 35-jarige bestuurder uit Gistel. Hij wordt verdacht een drugkoerier te zijn. De man verschijnt dinsdag aanstaande voor de raadkamer. 

Labels