Diefstalpreventieadvies

U kunt een gepersonaliseerd advies krijgen om uw woning beter te beschermen. Diefstalpreventieadvies aanvragen kan via deze link.

Bovendien geven de stad Nieuwpoort en de gemeentes Koksijde en De Panne een inbraakpremie aan personen die investeren in de beveiliging van hun woning. De premie dekt een percentage van de gemaakte kosten, die niet hoger mogen zijn dan het vooropgestelde maximumbedrag. De premie en de voorwaarden die eraan verbonden zijn, verschillen van gemeente tot gemeente. Je dient hiervoor - gratis - je diefstalpreventieadviseur in te schakelen. Hij/zij geeft je tips en komt de uitgevoerde werken controleren. Zo checkt hij/zij of de toegepaste maatregelen je woning totaal beveiligen. De contactpersonen voor jouw gemeente kun je hieronder aantreffen. Contacteer hen en kom te weten of ook jij recht hebt op een inbraakpremie.

Voor meer informatie:

Documentatie:

De politie Westkust ontwikkelde samen met de gemeente De Panne, de gemeente Koksijde en de stad Nieuwpoort de brochure "veilig wonen... een zaak van iedereen".

Raadpleeg ook zeker onze "voetafdrukken die van een inbreker konden zijn", boordevol tips om de kans op een inbraak te verkleinen.

voetafdrukken
Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 058 53 30 00.