KLACHTEN ZONDER WACHTEN

MONDMASKER VERPLICHT

Onthaal politie Lanaken-Maasmechelen voortaan op afspraak

Het was reeds langer gepland, maar komt in deze Coronatijden als geroepen: iedereen kan voortaan niet-dringende aangiften doen op afspraak.

Dankzij deze aanpak kunnen we een betere dienstverlening op maat bieden.

Voordelen?

  • Tijdswinst en efficiëntie: geen lange wachtrijen meer aan het loket. Je kiest daarenboven het moment dat jou het beste past.  
  • Privacy en tijd: voor elke afspraak wordt voldoende tijd voorzien, zodat je je verhaal in alle rust en met de nodige privacy kan doen.
  • Voorbereiding: je weet op voorhand welke documenten je allemaal moet meenemen en onze medewerkers kunnen zich voorbereiden om je sneller beter van dienst te zijn.
  • Veiligheid: gezien de huidige Corona-maatregelen proberen we op deze manier zoveel mogelijk te vermijden dat meerdere mensen samen in de wachtruimte plaats moeten nemen.

Hoe?

  • Online: afspraken kan je zelf snel en eenvoudig via de website maken, door te klikken op ‘Afspraak maken’.
  • Telefonisch: lukt het niet om een afspraak via de website te maken? Dan kan je telefonisch contact opnemen via 089 47 47 47. Dit kan van maandag tot vrijdag van 08u-20U.

Waar?

Gezien de Corona-maatregelen centraliseren we voorlopig ons onthaal nog steeds in het commissariaat van Maasmechelen (Koning Albertlaan 17).

Openingsuren onthaal

Maasmechelen
Onthaal commissariaat
Koning Albertlaan 17 te Maasmechelen
Elke dag van 8 uur tot 20 uur

Lanaken
Onthaal commissariaat
Maastrichterweg 101 te Lanaken
GESLOTEN VOOR ONBEPAALDE TIJD

Online politieloket

Police-on-web is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar via www.police-on-web.be, Je kan er terecht voor aangifte van bepaalde feiten (fietsdiefstal, bromfietsdiefstal, winkeldiefstal, vandalisme, graffiti), het aanvragen van een vakantietoezicht of het aanmelden van je alarmsysteem.Vanaf nu kunnen meer aangiften digitaal gebeuren.  De uitbreiding geldt minstens voor de duur van de coronacrisis. Hoe zit het precies, en voor welke aangifte kan je online terecht? De aangifte kan rechtstreeks via  https://www.politie.be/nl/e-loket

Wij staan uiteraard nog steeds 24/7 klaar voor dringende oproepen. Wie in nood is, belt 101 voor hulp. Installeer de app 112 op je smartphone!