NU TE KOOP: Police K9 Calendar - "Cops & Dogs"

We zijn enorm fier dat onze hondengeleiders gevraagd werden om met de politiehonden te poseren voor de internationale K9 kalender, editie 2022. De fotosessie heeft een tijdje geleden  plaatsgevonden op de terreinen van Connecterra in Maasmechelen en in het mooie Oud-Rekem. Fotograaf en bezieler John Baer (USA) is een voormalige NYPD Officer en is nu professioneel fotograaf.

 

Cops & Dogs

De kalender werd op zondag 26 september voorgesteld in ons politiekorps en een eerste exemplaar werd overhandigd door John Baer aan de korpschef Jacques Philippaerts. Op de foto van links naar rechts: Dirk Lemmens, Europees salesmanager, hondengeleider Marco Houtmeyers, korpschef Jacques Philippaerts, hondengeleider Jacky Dedroog en John Baer (fotograaf en bezieler van de kalender). De kalender kan gereserveerd worden bij de hondengeleiders jacky.dedroog@police.belgium.eu  of marco.houtmeyers@police.belgium.eu. Zij maken dan verdere afspraken betreffende levering en betaling (13 euro per kalender). De opbrengst is ten voordele van de organisatie VZW ‘all4Dogs’ uit Sint-Truiden. Wat doet deze VZW:

- Adoptie van Spaanse straathonden; m.a.w. zij screenen en begeleiden gezinnen/mensen die dergelijke hond wensen te adopteren.

- Zij steunen financieel het dierenasiel van Sint-Truiden en andere dierenasielen.

- Zij verzekeren ook een permanentie als hondenvanger voor de politie Sint-Truiden/Gingelom/Nieuwerkerken en omliggende politiezones.

Zie ook de website http://www.copsanddogs.com/.