Allemaal samen in geval van een crisissituatie!

Natuurrampen, overstromingen, pandemieën, al deze gebeurtenissen hebben ons geleerd anders te denken, in een integrale en geïntegreerde aanpak van deze crisissituaties.
We moeten beter voorbereid, beter geïnformeerd en beter getraind zijn, met de hulp van zoveel mogelijk mensen.

ges_crise

Als het gaat om het beheersen van een crisis, is het sleutelwoord "samen"! Samen, de autoriteiten, orde- en hulpdiensten, maar ook winkeliers en het grote publiek, om sneller en effectiever te handelen.
Overtuigd van deze filosofie lanceerden de Brusselse gewestelijke en gemeentelijke overheden begin 2023 het BRUresponse-project - een programma dat actieve deelname in elke crisissituatie moet aanmoedigen. En om dit te realiseren, hebben ze jouw hulp nodig!
Ben je geïnteresseerd in deze aanpak? Wil je er meer over weten? Heb je wat van je kostbare tijd over voor een gemeenschappelijk doel? Ben je benieuwd hoe je jezelf echt nuttig kunt maken in geval van een crisis? 
De drie gemeenten van de politiezone Montgomery (Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe) organiseren in samenwerking met Safe Brussels burgerbijeenkomsten voor hun inwoners. We hopen je daar te zien!

18-09-2023 om 20u in Sint-Pieters-Woluwe
W:Halll (Auditoriumzaal)
Charles Thielemanslaan 93
1150 Sint-Pieters-Woluwe
www.woluwe1150.be

26-09-2023 om 19u in Etterbeek.
Gemeentehuis
Kazernenlaan 31/1
1040 Etterbeek

https://etterbeek.brussels

03-10-2023 om 18u in Sint-Lambrechts-Woluwe
Conferentiezaal van het gemeentehuis
Paul Hymanslaan 2
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

https://fr.woluwe1200.be