Nieuws

  • Oosterwijkseweg Olen  - 337 voertuigen – 28 overtredingen
  • Voortkapelseweg Herentals  - 265 voertuigen – 26 overtredingen
  • Wiekevorstse Steenweg  Herenthout -  98 voertuigen – 25 overtredingen
  • Ringlaan – Herentals – 750 voertuigen – 40 overtredingen
  • Molenbaan Vorselaar  - 336 voertuigen – 2 overtredingen
  • Vierselse Baan Grobbendonk – 614 voertuigen – 58 overtredingen

In veel gemeenten gaat een nieuwe editie van de Handhavingsweek 'Zwerfvuil en Sluikstort' van start van 30 september tot 6 oktober. Zowel gemeenten als lokale politie ondernemen tijdens deze week acties waarbij ze overtreders aanspreken en beboeten. Deze week zullen er in de hele Kempen bijna 400 gerichte controleacties zijn tegen sluikstorten en zwerfvuil. Diegenen die het wel goed doen, worden beloond met leuke gadgets.

Opgelet! Aangepaste openingsuren politieposten Olen, Herenthout en Grobbendonk.

Deze politieposten zullen voortaan gesloten zijn op woensdagnamiddag.

De juiste openingsuren kan je raadplegen op www.politieneteland.be via link commissariaten

Vergeet niet dat je vanaf 01 oktober een afspraak moet maken voor een klacht of aangifte.

Dat kan online via www.politieneteland.be via link maak hier een afspraak of telefonisch tijdens de openingsuren op het nummer 014 244 200.

agenda

Wil je een klacht indienen of een aangifte doen bij politie Neteland op het hoofdcommissariaat te Herentals of in één van onze politieposten in Grobbendonk, Herenthout, Olen of Vorselaar, maak vanaf 1 oktober online een afspraak via www.politieneteland.be of bel 014/244200.

Aanhouding

De onderzoeksrechter in Turnhout heeft een 35-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal van een som geld bij tandartsenpraktijk Benedenti in Herentals.

De feiten dateren van juli vorig jaar. Op beelden was te zien hoe een man de praktijk binnenwandelde en een som geld uit een geldkoffer stal. De beelden werden via de media verspreid en na talrijke tips konden de speurders de man identificeren en werd hij geseind.