Nieuws

De Herentalse steenweg zal op 21 december 2018 opnieuw worden opengesteld in beide rijrichtingen.
De werkzaamheden voor de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel en veilige fietspaden op de Herentalse steenweg (N13) tussen Herentals en het op- en afrittencomplex E313 zijn bijna voltooid.

 

https://www.grobbendonk.be/imagecache/0567C345F5F815FA5EA07D2E184C2E0B/7905.jpg?w=183&h=135&resizetype=fit

 

dief

Tijdens de week van 26/11/2018 werden verschillende controles uitgevoerd door de dienst Criminaliteit en Overlast. De resultaten hiervan kan u onderstaand nalezen.

omleiding

De werken aan de brug in Herentals belanden binnenkort in een nieuwe fase. De tijdelijke omleidingsweg en nieuwe brug zullen opengesteld worden op vrijdag 30/11.
 

inbreker

Vorige week, woensdag- en zaterdagavond, vonden er verscheidene inbraken plaats te Vorselaar. Wij kregen van opmerkzame burgers een paar beschrijvingen door en een aantal kentekenplaten dewelke in ANPR werden ingebracht. Enkele BIN's werden opgestart. Met deze nuttige informatie voerden onze ploegen extra toezicht uit in de omgeving van Vorselaar.

wegenwerken

De wegwerkzaamheden aan de Herentalsesteenweg/Lierseweg (N13) tussen Herentals en Grobbendonk lopen stilaan ten einde.

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal in de week van 26 november 2018 het wegdek van de Herentalsesteenweg/Lierseweg vernieuwen. De Herentalsesteenweg is dan volledig afgesloten. De werken starten op maandag 26 november en zullen, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, een week duren.

Plaatselijk verkeer kan overdag gedurende twee dagen niet door.