Nieuws

Politie Neteland controleert overlastplaatsen met drughond

Woensdagnamiddag hield lokale Neteland een overlastactie op verschillende hotspots in de politiezone. Er werden vijftien politiemensen ingezet, waarvan één met drughond. 150 personen werden besnuffeld door de drughond waarbij hij 15 mensen aanwees die mogelijk in bezit waren van drugs. Twee van hen hadden nog drugs op zak en kregen een PV.

16 gecontroleerde personen bleken gekend bij de politie, voornamelijk als druggebruiker maar ook enkele voor verkoop van drugs.

Vacature VEC

Wegonderhoud op de Atealaan.

Vanaf maandag 1 maart 2021 tot en met vrijdag 30 april 2021 zal er wegonderhoud worden uitgevoerd op de Atealaan. 

Voorzorgen voor weidedieren in de winter

Veel mensen maken zich zorgen over dieren die bij deze vrieskou in de weide staan. De meeste dieren kunnen echter hun lichaamstemperatuur redelijk goed op peil houden en rillen net om hun temperatuur te verhogen. Landbouwhuisdieren komen dus zonder veel problemen ongeschonden de winter door in de weide, maar ze moeten wel voldoende eten, drinkwater (niet bevroren) en een tochtvrije beschutting hebben. 

Afsluiting Nederrij vanaf 22 februari 2021

Vanaf 22 februari 2021 tot en met 9 maart 2021 worden er nutswerken uitgevoerd in de Nederrij.  Tijdens deze nutswerken wordt er een enkelrichting ingevoerd op de Nederrij in de richting van het centrum. Voor het verkeer in de andere richting voorzien we een omleiding via de Belgiëlaan en de Olympiadelaan.  Fiets- en voetgangersverkeer blijft mogelijk in beide richtingen.