Nieuws

helm

Ontwaakt je motor uit zijn winterslaap? Zit er wat roest op je motorrijkunsten? En is een extra smeerbeurt geen overbodige luxe? 

Start het nieuwe motorseizoen veilig tijdens de Dag van de Motorrijder op zondag 31 maart 2019. In Antwerpen kan je al deelnemen op zaterdag 30 maart 2019.

sneeuwval

Sneeuw en ijzel zijn weer in het land en we moeten toegeven dat we nauwelijks voorbereid zijn om in deze zeer bijzondere omstandigheden te rijden. Om de kans op een ongeval tot een minimum te beperken zijn hier enkele aanbevelingen voor een doeltreffend rijgedrag op besneeuwde en beijzelde wegen …

Op maandag 14 januari start de stad Herentals met de heraanleg van de Geelseweg op het grondgebied Herentals. De werfzone ligt tussen Honingstraat en Greesstraat.

infoavond

camerabewaking

De overlastcamera’s in politiezone Neteland betrapten al 7 sluikstorters. Voor zes van hen werd een GAS PV opgesteld waarbij de boetes kunnen oplopen tot 375 Euro. Eén overtreder kreeg een PV voor inbreuk op het milieudecreet aan zijn broek. In dat geval is de boete veel hoger.

In sommige andere gevallen registreerden de camera’s sluikstorters waarvan de identiteit nog niet kon achterhaald worden.