Nieuws

Vacatures PZ Neteland

Wegens kaderuitbreiding werft PZ Neteland 19 nieuwe collega's aan.
Ben jij lid van de geïntegreerde politie, dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!

 

 

#IkKnalZonderVuurwerk

Knallen tijdens de eindejaarsfeesten? Dat kan ook zonder #vuurwerk! Zo hou je het veilig voor mens én dier.
#IkKnalZonderVuurwerk #veiligefeesten #bubbelfeest #veiligeindejaar
Surf naar https://www.ikknalzondervuurwerk.be/ voor meer info over de campagne! 🧑‍🚒🐶

Aankomst van Sinterklaas

Afgelopen zaterdag kwam de Sint aan in Herentals. Dat kon wegens Corona dit jaar niet in de jachthaven. Vzw Kinderdroom nam de organisatie van zijn aankomst op zich en dankzij PZ Neteland kon dit veilig gebeuren aan het verkeerspark.

Zichtbaar en veilig terug naar school na de herfstvakantie

Maandag zullen heel veel kinderen zich terug in het verkeer bevinden na de verlengde herfstvakantie. Nu het langer donker is tijdens de herfst- en wintermaanden is zichtbaarheid en veiligheid heel belangrijk. Zorg dat je fietslicht werkt, zet het ook aan en draag reflecterende kleding. Motiveer kinderen extra om hun fluohesje en fietshelm te dragen en geef als ouders ook het goede voorbeeld.

Toezichtsploegen stellen PV's op

Toezichtsploegen van de lokale politie Neteland verwijderden maandagmiddag een 8-tal jongeren van het skatepark aan de Belgiëlaan te Herentals. De jongeren lapten er de coronamaatregelen aan hun laars. Ze droegen geen mondmasker hielden zich niet aan het samenscholingsverbod. De politie bracht hen over naar het hoofdcommissariaat en verwittigden hun ouders. Ze kregen allen een corona-PV.