Nieuws

Factuur betaald? Of toch niet …

Heeft u een factuur ontvangen én betaald, maar krijgt u een aantal weken later een aanmaning in de bus? Dan bent u wellicht slachtoffer van een vervalste factuur. De Economische Inspectie stelt vast dat er opnieuw een verhoging is van het aantal meldingen over factuurfraude en wil zowel de consumenten als de bedrijven hiervoor waarschuwen.

Inwoners politiezone Neteland tevreden over politie

69% van de inwoners van politiezone Neteland is tevreden over de werking van de politie.

Dit blijkt uit de Veiligheidsmonitor, een bevolkingsbevraging die eind 2018 werd uitgevoerd. De resultaten werden recent meegedeeld.

 74% is tevreden over de houding en het gedrag van de politiemensen. Hiermee scoren wij beter dan vergelijkbare politiezones.

Politie Neteland onderschept verdacht voertuig na ANPR-hit

De interventieploegen van Lokale Politie Neteland onderschepten dinsdag 30/7 omstreeks 00.30 uur een voertuig met gestolen nummerplaten op de Ringlaan van Herentals .

De bestuurder werd gearresteerd en geboeid overgebracht naar het hoofdcommissariaat van de politie.  In de auto vond de politie werktuigen die kunnen gebruikt worden om in te breken.

Wil je een klacht indienen of een aangifte doen bij politie Neteland op het hoofdcommissariaat te Herentals of in één van onze politieposten in Grobbendonk, Herenthout, Olen of Vorselaar, maak vanaf 1 oktober online een afspraak via www.politieneteland.be of bel 014/244200.

Verdachte diefstal Benedenti geïdentificeerd

De verdachte van de diefstal bij tandartspraktijk Benedenti te Herentals is geïdentificeerd. Het betreft een 45-jarige man uit Sint-Niklaas. De man kon nog niet gevat worden en is geseind door de politie.

De identificatie kwam er na een tal van tips na verspreiding van foto’s van de verdachte in de media.