Corona-nieuws

In de strijd tegen de verspreiding van het Corona-virus hebben wij als Politiezone enkele bijkomende maatregelen moeten treffen. Aangezien de crisissituatie constant evolueert, evolueren ook de maatregelen die door de Overheid worden opgelegd. Ook de onze worden indien nodig aan een update onderworpen, en dat leest u dan hieronder. (laatste update 24/03/2020 - 15.40u)

Voor alle vragen rond het virus, en de maatregelen die door de Federale Overheid uitgevaardigd worden, wendt u zich tot de officiële Corona-website (klik hier!).

Om een optimale dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zien wij ons momenteel genoodzaakt onze onthaalpunten te Hoeselt en Riemst tijdelijk te sluiten. Ons hoofdcommissariaat te Bilzen blijft geopend volgens de reguliere openingsuren. Mensen van Riemst of Hoeselt die een aangifte of een klacht willen doen, nemen best telefonisch contact met 089/366 800 of via ons mailadres om een afspraak te maken. Wie zich niet kan verplaatsen, komen we thuis opzoeken. 

Via de telefoonnummers 101 / 112 blijven wij steeds permanent bereikbaar voor dringende gevallen.

Wanneer u een niet-dringende vraag hebt, vragen wij u vriendelijk eerst een kijkje te nemen op onze website. Misschien vindt u het antwoord al op deze manier.
Wanneer u een aangifte wilt doen, kan dat voor bepaalde feiten via Police On Web
Aangiftes mogen ons ook per mail bereiken via pz.bhr.info@police.belgium.eu
Denk eraan volledig te zijn in uw melding aan ons en volgende zaken zeker te vermelden:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
     
  • (En desgevallend)  Datum - uur - locatie en gegevens van eventuele betrokkenen bij het incident

 

Wij vragen u met aandrang de maatregelen van de Federale Overheid strikt toe te passen!

Voor een overzicht van en vragen over deze maatregelen dient u zich ook tot de officiële website te wenden. Bij de rubriek FAQ vindt u vast al een antwoord. Toch nog een specifieke vraag? Dan kan u terecht op het telefoonnummer 0800/14 689.

Wij zullen er als politie op toezien dat alle maatregelen nageleefd worden! Voor uw en onze veiligheid.
Zorg goed voor jezelf en je naasten. Doe dit door alle richtlijnen in acht te nemen (handen wassen, social distancing,...), maar zorg ook voor ontspanning, rustmomenten, routine, en sociaal contact vanop een veilige afstand (Skype, post, telefoon,...). Open de beelden hieronder voor alle tips!

Stay healthy! Samen kunnen we deze crisis aan!