Veilig het eindejaar tegemoet

Vanaf 1 december schaatst de winterBOB ons de eindejaarsperiode in!  Ook lokaal schenken wij gedurende de maand december extra aandacht aan de voorbeeldige, nuchtere bestuurder, die bijzondere BOB die je veilig door de feesten loodst. 

Hou die gezelligste tijd van het jaar gezellig voor iedereen! Dat betekent bewust kiezen voor veiligheid: in de auto, op de fiets, eigenlijk eender hoe je je in het verkeer begeeft. 

rijden onder invloed in de winter

De WinterBOB loopt van 1 december tot en met 29 januari. Lokaal pikken wij de maand december eruit als dé periode om extra te controleren op het rijden onder invloed. "Dat doen jullie toch al?", horen we je denken. Klopt. De strijd tegen het rijden onder invloed ligt ons als lokale politie nauw aan het hart en we zetten hier dagdagelijks hard op in.

Maar in de aanloop naar al die goede voornemens vervat in je nieuwjaarsbrief, kan het geen kwaad jullie een handje te helpen op weg naar een veilig en gezond 2024, met misschien wel de mooiste belofte voor het nieuwe jaar: geen drugs, geen alcohol achter het stuur, nooit! 

 

Labels