Nieuws

Tijdens de maand oktober betrapte politie Aarschot maar liefst 44 bestuurders die onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur zaten. Onze tip voor een nieuwjaarscadeau? Misschien is een alcoholtester of -sampler een leuk idee.

Albanees-Belgische bende die vanuit Aarschot cannabisplantages uitbaatte opgerold dankzij uitstekende samenwerking tussen verschillende politiediensten

De Federale Gerechtelijke Politie van Leuven heeft in samenwerking met lokale en federale politiediensten en Europol een Albanees-Belgische dadergroepering opgerold. Op 4, 5 en 6 februari ’19 kwamen deze politiediensten tussen tijdens een grote actie op verschillende plaatsen in België en Zwitserland. Zes personen werden inmiddels aangehouden door de onderzoeksrechter.

Gevonden fietsen - januari 2019

Hierbij vind je een overzicht van de fietsen die wij gedurende de maand januari gevonden hebben en waarvan de eigenaar tot nu onbekend blijft.

 

Gevonden fietsen - december 2018

Hierbij vind je een overzicht van de fietsen die wij gedurende de maand december gevonden hebben en waarvan de eigenaar tot nu onbekend blijft.

Inbraakpreventie tijdens de donkere maanden

Tijdens de donkere maanden zijn de momenten met een goede zichtbaarheid beperkt. Inbrekers maken van deze dalende zichtbaarheid graag gebruik om diefstallen te plegen. Daarnaast komt het hen ook goed uit dat velen onder ons tijdens de eindejaarsperiode vaker niet thuis zijn: we vertoeven op gezellige kerstmarken, we gaan op zoek naar cadeaus in mooi versierde winkelstraten, we gaan ergens heerlijk tafelen, we vertrekken op wintersport,….

Laat de eindejaarspret niet bederven door inbrekers die het op uw bezittingen hebben gemunt en vermijd tekenen van afwezigheid.