Hoe een diefstalpreventieadvies aanvragen?

In het nieuwe zonaal veiligheidsplan 2020 – 2025 blijft de strijd tegen diefstallen in woningen een absoluut aandachtspunt binnen de werking van de politiezone Pajottenland. 

Om het aantal effectieve diefstallen en pogingen te verminderen wordt maximaal ingezet op preventie. In de brochure “veilig wonen, een zaak van iedereen vind je een schat aan informatie over inbraakpreventie.

Weet je toch niet waar zelf te beginnen. Neem dan contact op met ons.

Als inwoner van de politiezone Pajottenland kan je gratis advies vragen over de beveiliging van je woning.   

Onze diefstalpreventieadviseurs hebben een speciale opleiding gevolgd en zijn erkend door de minister van Binnenlandse Zaken.  

Ten gevolge van de coronacrisis zullen zij momenteel enkel telefonische ondersteuning aanbieden. Van zodra de gezondheidsmaatregelen het toelaten, zullen zij jou telefonisch contacteren voor het vastleggen van een afspraak voor een bezoek aan huis.  

Ze komen gratis naar je toe om de zwakke punten inzake de beveiliging van je woning te analyseren en doen aanbevelingen om risico’s te verminderen. Niets is verplicht, je beslist zelf welke preventiemaatregelen je al dan niet wenst toe te passen.

Wens je een gratis advies? Maak dan een telefonische afspraak via 054 31 35 01 of stuur het formulier terug via e-mail naar PZ.Pajottenland.DC@police.belgium.eu.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 054 31 35 01.