Nieuws

Het voorbije weekend, tijdens de nacht van zaterdag op zondag, werd er een alcoholcontrole georganiseerd in de politiezone Pajottenland.

Aankondiging snelheidscontroles

Wil je weten waar je op een snelheidscontrole kan stoten in januari?

Nieuwjaarstoespraak 2019

Geachte genodigden en collega’s

Het doet mij en mijn korps elk jaar opnieuw enorm veel deugd te mogen vaststellen dat u deze unieke gelegenheid, waarbij we op een gezellige en ontspannen wijze, samen terugkijken en reflecteren op het voorbije jaar, en vooruitblikken naar de uitdagingen van het komende jaar, naar waarde inschat. Uw talrijke aanwezigheid ook dit jaar opnieuw, is hiervan het beste bewijs. Uw aanwezigheid vanavond getuigt van uw appreciatie voor het door ons korps geleverd werk. Ik dank u hiervoor.

Naar aanleiding van BIN-bericht werd vandaag, door een melding van een lid van het BIN-netwerk, een voertuig (met daders van eerder gepleegde feiten) geïntercepteerd door onze politiediensten. Wij danken jullie voor de opmerkzaamheid en medewerking.

Geplande Snelheidscontroles

Wil je weten waar je op een snelheidscontrole kan stoten in december? Klik dan hier. Let wel, het gaat hier om aangekondigde acties. Buiten deze geplande controles kunnen er uiteraard ook controles plaatsvinden op andere dagen en locaties!