Nieuws

Update dd 28-10-2020!

Ingevolge de maatregelen naar aanleiding van het corona-virus heeft de lokale Politie Pajottenland besloten haar openingsuren te wijzigen.  Deze gelden voorlopig van 16 maart 2020 tot en met 31 januari 2021.

COVID-19: Overlegcomité gaat over tot verstrengde lockdown

De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben vandaag in het Overlegcomité beslist om over te gaan tot een verstrengde lockdown.

De strengere regels zijn nodig om de toenemende druk op onze ziekenhuizen een halt toe te roepen en de besmettingscurve zo snel en radicaal mogelijk om te buigen.

De gouverneur van Vlaams-Brabant heeft in een politiebesluit van de gouverneur van 4 november 2020 een artikel opgenomen waarin de "occasionele verkoop van goederen door verenigingen", wordt geregeld.

De lokale politie Pajottenland heeft woensdagmorgen 05-11-2020 een man opgepakt die in het bezit was van spullen die hij zeer vermoedelijk had gestolen uit geparkeerde auto's in Herne. Het gaat om een zonnebril, kleine hi-fi apparaten en een gsm.

Heb jij een brief, sms, e-mail of telefoon gekregen van een incassobureau zonder dat je weet waarvoor? Dan ben je niet alleen. De Economische Inspectie van de FOD Economie wordt de laatste maand overstelpt door meldingen over frauduleuze incassobureaus. Sinds de start van de campagne 'Trap niet in de val' registreerde ze maar liefst drie keer zoveel meldingen.

Klik hier voor meer info.