Nieuws

De werken aan het nieuw politiehuis in Kester zullen eindelijk beginnen.  Vandaag wordt in, een eerste fase, gestart met het archeologisch onderzoek. De werkelijke start van de bouw van het politiehuis is gepland voor binnen enkele weken.

Sinds 11 februari, op de 112-dag, voert België een keuzemenu in voor de noodnummers 112 en 101. In een noodsituatie kan je zowel 112 als 101 bellen om één van de drie hulpdiensten (brandweer, ambulance of politie) te bereiken. In alle gevallen word je geholpen, ook als je geen of de verkeerde keuze zou maken.

Klik hier voor meer info.

Assistent (CC1) - Medewerker directie operaties - Calltaker

Het betreft een voltijdse, contractuele betrekking, voor de duur van 24 maanden.

Nieuwjaarstoespraak 2020

Geachte collega’s, partners en besturen
Geachte burgemeesters,

Ik ga het niet kort houden, waarmee normaal elke speech start, want er valt veel te bedanken en ik onthoud u niet graag de vele uitdagingen. Hopelijk heeft u een vol glas.
Vooreerst, namens het politiecollege, het directiecomite en namens alle medewerkers van de politiezone Pajottenland, het allerbeste voor 2020, een goede gezondheid, een sterk partnerschap en ook een veilige en leefbare samenleving.

Bij een huiszoeking heeft de lokale recherche van Antwerpen meer dan honderd juwelen aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van woninginbraken.

De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaars van de in beslag genomen goederen en plaatste beelden van de juwelen online.