05/10/2018 Resultaten controleacties

Afgelopen week werd op verschillende plaatsen binnen onze politiezone gecontroleerd.

In Zelzate controleerden we op de Assenedesteenweg/Emiel Caluslaan. 55 bestuurders legden een ademtest af. 2 bestuurders bliezen positief. 1 bestuurder testte positief op verdovende middelen, het rijbewijs van deze bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken.

In de Reepstraat/Godshuislaan in Wachtebeke werden 37 bestuurders aan een controle onderworpen. 1 bestuurder blies alarm. In de Meersstraat werden 32 bestuurders gecontroleerd. 2 bestuurders hadden teveel gedronken. Er werd een bestuurder tegengehouden die geen geldig rijbewijs en een andere reed terwijl hij rijverbod had…

In Moerbeke werden 22 bestuurders gecontroleerd ter hoogte van de Koewachtsteenweg. 1 blies alarm en 2 bestuurders bliezen positief. Er werd een bromfietser betrapt die niet geldig verzekerd noch ingeschreven was. Zijn brommer werd in beslag genomen.

Tenslotte werden in Lochristi in de Denen ter hoogte van de Pauwstraat 45 passanten gecontroleerd. 1 blies alarm en maar liefst 4 bestuurders bliezen positief, bij 1 persoon werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. Op de Antwerpsesteenweg controleerden onze ploegen 22 bestuurders. Iedereen blies safe!

#SamenVoorVeiligheid