08/05/2020 Wachtebeke: Verkeersongeval met gewonden  

Op 7 mei 2020 rond 14u kreeg Politiezone Regio Puyenbroeck verschillende oproepen met betrekking tot een voertuig dat in Wachtebeke aan hoge snelheid verschillende aanrijdingen zou veroorzaakt hebben.

foto

In de Brandstraat raakte de bestuurder hierbij een fietser. Het slachtoffer, een 60-jarige man, werd met levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is inmiddels buiten levensgevaar. De bestuurder van het voertuig zette zijn rit na de aanrijding verder en reed richting Ramonshoek waar hij 2 verkeersborden omver reed. In de Stationsstraat kwam hij uiteindelijk in aanrijding met een verlichtingspaal.

Bij onze aankomst maakte de bestuurder, een 70-jarige man afkomstig uit Moerbeke-Waas, een afwezige indruk. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis ter verzorging. Het Parket Oost-Vlaanderen werd in kennis gesteld van de feiten. In opdracht van het parket werd een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval na te gaan. Ook werd het rijbewijs van de bestuurder van de wagen voor 15 dagen ingetrokken.

Labels