09/08/2018 Wachtebeke - Provinciaal Domein Puyenbroeck - The Qontinent

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus strijkt het hardstyle dancefestival ‘The Qontinent’ neer in het Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke.

Enkele tips voor de bezoekers en omwonenden:

Reguliere bezoekers van het domein zullen mogelijk geluidshinder en verkeershinder ondervinden. Meer informatie kan u terugvinden op https://www.theqontinent.be/

Om verkeershinder te vermijden, volgt u de aangebrachte signalisatie in de buurt.Schakel uw GPS uit en volg de aanwijzingen van de signalisatie en stewards.

Op vrijdag start de Preparty van het festival om 19u tot 1u, deze is enkel voor bezoekers die op de festivalcamping verblijven. Op zaterdag gaan de deuren voor het grote publiek open om 12u tot 1u .Zondag duurt het festival van 12 tot 23u.

Onze politiezone zal gedurende het 3-daagse dancefestival extra inzetten op verkeersveiligheid. Gedurende het hele festivalweekend zullen verschillende verkeerscontroles georganiseerd worden die onder andere gericht zijn op het gebruik van alcohol en verdovende middelen in het verkeer.
#TQ18
#samenvoorveiligheid